Κιβωτός του Κόσμου: Προσπάθειες προκειμένου η απολογία του πατέρα Αντωνίου να μην πέσει επάνω στις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Στα τέλη Μαΐου αναμένεται να κληθεί σε απολογία ο πατέρας Αντώνιος, ιδρυτής της δομής «Κιβωτός του Κόσμου», σε βάρος του οποίου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου.

Μεγάλο είναι το παρασκήνιο προκειμένου η απολογία του πατρός Αντωνίου να μην πέσει επάνω στις εκλογές, καθώς ακόμα και μετά την ίδια την ημέρα της εκλογικής αναμέτρησης, οι επόμενες ημέρες θα έχουν ένα βαρύ πολιτικό πρόγραμμα με τις διερευνητικές εντολές, τον ορισμό υπηρεσιακού πρωθυπουργού και την εκ νέου διάλυση της Βουλής σε περίπτωση που δεν υπάρξει κυβέρνηση και την εκ νέου προκήρυξη για τον δεύτερο γύρο των εκλογών.

Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» μίλησε ο Ανδρέας Καραγιάννης από το ekklisiaonline.gr, ο οποίος ανέφερε ότι το παράδοξο με την υπόθεση της Κιβωτού είναι πως για πρώτη φορά, εκκλησιαστικά, υπάρχουν συνεχόμενες παραιτήσεις ανθρώπων που συνιστούν τα εκκλησιαστικά όργανα, καθώς δεν θέλουν να τεθούν ως ανακριτές στην υπόθεση.

Η εκκλησία έχει ταχθεί στο πλευρό του πατρός Αντωνίου και τα πρόσωπα που διορίζει η Ιερά Σύνοδος προκειμένου να ανακρίνουν συμπληρωματικά και παράλληλα με την ελληνική δικαιοσύνη τον ιδρυτή της Κιβωτού παραιτούνται αρνούμενοι να υποστηρίξουν την κατηγορία σε βάρος του ιερέα.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.