ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE- ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΝΕΑ ΣΗΜΕΡΑ 1/1/2023 - Κιβωτός του Κόσμου- Πρωτοχρονιά ΛΥΤΡΩΣΗΣ! Μαρτυρία ΦΩΤΙΑ-Παιδιά ερχόντουσαν δύστροπα, έγιναν άγγελοι.

Κατάθεση φωτιά από νέο μάρτυρα εργαζόμενο επί εικοσαετίας στη δομή της Κιβωτού του Κόσμου. Τι αποκαλύπτει για παιδιά αλλά και για τους στόχους πίσω από την επίθεση στον π Αντώνιο.

Αναφέρει ο Παναγιώτης Μπουρούτης:

΄΄20 χρόνια υπηρέτησα τα παιδιά της κιβωτού κάποια παιδιά υπήρξαν δύστροπα, προβληματικά και με την υπομονή έγιναν ΑΓΓΕΛΑΚΙΑ μπορώ να δώσω και συγγεκριμένα ονόματα (όχι δημόσια βέβαια).

Μιλάνε για αποϊδρυματοποίηση τα παιδιά της “κιβωτού” και του “χαμόγελου του παιδιού” θα γίνουν προεκλογικό δωράκι στα ομόφυλα ζευγάρια.΄΄

Χρόνια πολλά στα παιδιά της κιβωτού στον πάτερ και στην πρεσβυτέρα!!! και του χρόνου να ξανά τραγουδήσουν τα κάλαντα στον πατέρα Αντωνία όλα τα παιδιά τα ταλαιπωρημένα του κόσμου!!!!
χρόνια πολλά πατέρα Αντώνιε !!!
χρόνια πολλά πρεσβυτέρα !!!
χρόνια πολλά παιδιά της κιβωτού !!!!
Μην απελπίζεστε η αλήθεια θα λάμψει και θα έχετε πάλι δίπλα τον πατέρα σας!!! Να γιορτάσετε όλοι μαζί τις χριστιανικές γιορτές και τον καινούργιο χρόνο!
ΧΡΌΝΙΑ ΠΟΛΛΆ ΧΡΌΝΙΑ ΕΥΛΟΓΗΜΈΝΑ!!

Καραγιάννης Ανδρέας
Γράψε το σχόλιό σουΣχόλια (1)
  1. Γεώργιος Κριτσιδήμας 6 μήνες πριν

    Ο διάβολος βρίσκεται σε εξαρση πρώτα ο πατέρας Δημήτριος Λουπασακης μετά η κιβωτός τού κόσμου και σειρά έχει το χαμόγελο τού παιδιού. αλλά εί ο Θεός μεθ’ημών ουδείς καθ’ημών. Καλή χρονιά καί ευλογημένη.

    ΑπάντησηΆκυρο

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.