Στην εκπομπή προβλήθηκε και μία ανέκδοτη συνέντευξη που έδωσε ο πατέρας Αντώνιος σε σάιτ για μαμάδες πρόβαλε η εκπομπή «Αρένα» στο πλαίσιο της διερεύνησης του θέματος για την Κιβωτό του κόσμου.

Σε αυτήν, ο πατέρας Αντώνιος μιλάει για το bullying στην Εύη Φραγκάκη και τον Αναστάσιο Ντούγκα αλλά και ότι έχει πέσει ο ίδιος θύμα. «Χρειάζεται δύναμη για να είναι κανείς ειλικρινής και ταπεινός. Νομίζουμε ότι ο μάγκας είναι αυτός που θα σηκώσει χέρι. Δύναμη είναι να κρατήσεις το χέρι. Το bullying είναι ένα τραύμα που πρέπει να θεραπευτεί και από τις δύο πλευρές. Συμβουλεύω τα παιδιά να αντιδράσουν, να μην φοβηθούν. Το αρνί μπορεί να νικήσει τον λύκο. Να καταλάβουν τα παιδιά ότι δεν είναι ένοχα για αυτό που τους συμβαίνει» είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, όμως, η νέα ενημερωτική εκπομπή μετέδωσε κατ’ αποκλειστικότητα ένα μήνυμα του πατέρα Αντωνίου που θέλησε να ακουστεί στους τηλεθεατές. «Αν μου ζητήσουν συγγνώμη τα παιδιά, θα κάνω αυτό που οφείλει να πράττει κάθε πραγματικός πατέρας. Να τα συγχωρήσω. Σε μια οικογένεια ο πατέρας πρέπει να συγχωρεί τα παιδιά του και να τα βάζει πάλι στον σωστό δρόμο».

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.