ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ: Την ώρα που γονείς καταγγέλλουν παράνομες βαπτίσεις των ήδη βαπτισμένων παιδιών τους μέσα στα εκκλησιαστικά παραρτήματα της «Κιβωτού του Κόσμου» από τον πατέρα Αντώνιο με νονά τις περισσότερες φορές την «Μαμά-πρες» Σταματία Γεωργαντή, το protothema.gr φέρνει στο φως ένα άλμπουμ φωτογραφιών από ομαδικά μυστήρια ονοματοδοσίας που πραγματοποιήθηκαν στις 22 και 23 Σεπτεμβρίου του 2018 μέσα στη βίλα – δωρεά του αλευροβιομήχανου Κωνσταντίνου Λούλη – στο Διμήνι του Βόλου.

Όπως αναφέρει η «Κιβωτός του Κόσμου» σε ανάρτηση στην σελίδα της στο Facebook, τα εννέα παιδιά εκτός από το φώτισμα της Θείας βαπτίσεως έλαβαν και τα νέα τους ονόματα γεγονός που δημιουργεί απίστευτα ερωτήματα, μετά τις τόσες καταγγελίες για ξυλοδαρμούς και ασέλγεια και τα οποία ο ιδρυτής της ΜΚΟ και οι άνθρωποι του καλούνται να λύσουν.

Κιβωτός του Κόσμου: Ομαδικές βαπτίσεις με νονά την πρεσβυτέρα Κιβωτός του Κόσμου: Ομαδικές βαπτίσεις με νονά την πρεσβυτέρα Κιβωτός του Κόσμου: Ομαδικές βαπτίσεις με νονά την πρεσβυτέρα Κιβωτός του Κόσμου: Ομαδικές βαπτίσεις με νονά την πρεσβυτέρα Κιβωτός του Κόσμου: Ομαδικές βαπτίσεις με νονά την πρεσβυτέρα

Διαβάστε την ανάρτηση
«Όσοι εις Χριστόν εβαπτίσθητε, Χριστόν ενεδύσασθε αλληλούια…»

Μέσα σε κλίμα βαθιάς κατάνυξης και συγκίνησης όλη η οικογένεια της Κιβωτού έδωσε το παρόν της το Σάββατο 22/9 και την Κυριακή 23/9 στην μεγάλη χαρά των 9 παιδιών μας στην ομαδική βάπτιση στο σπίτι μας στον Βόλο.

Με την βοήθεια του Ιησού Χριστού άλλα 9 παιδιά μας κατόπιν κατήχησης και ύστερα από μεγάλο ζήλο και πόθο τους για την πίστη μας, οι ίδιοι ζήτησαν και έλαβαν το φώτισμα της Θείας βαπτίσεως-μυστηριο παλιγγενεσίας και αναγέννησης γι’ αυτο και έλαβαν νέα ονόματα τα οποία είναι :

Εμμανουήλ – Ιάκωβος

Βασίλειος – Σέργιος
Κωνσταντίνος – Βάκχος
Μάρκελλος – Κήρυκος
Θεόδωρος – Βίκτωρας
Δαυίδ – Ιώβ
Κλείσιμο
Μάριος – Αριστοτέλης
Σωτηρία – Κοσμούλα
Μαριάνθη – Άννα
<<ΚΑΛΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ>”

Σύμφωνα με την ανάρτηση πρώτον αυτές δεν ήταν οι πρώτες βαπτίσεις που είχαν πραγματοποιηθεί μέσα σε δομές τις «Κιβωτού του κόσμου», καθώς το 2016 είχαν τελεστεί σε Πωγωνιανή Ιωαννίνων και στην κατασκήνωση της Ραφήνας και δεύτερον πως τα παιδιά ήδη είχαν τα δικά τους ονόματα, που για άγνωστους λόγος ο πατέρας Αντώνιος και η πρεσβυτέρα, έκαναν τα πάντα για να τους τα αλλάξουν. Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες στις βαπτίσεις εκτός από τα παιδιά της δομής ήταν καλεσμένος και αρκετός κόσμος που συμμετείχε τόσο στο μυστήριο όσο και στην δεξίωση που ακολούθησε μετά.

Κιβωτός του Κόσμου: Ομαδικές βαπτίσεις με νονά την πρεσβυτέρα Κιβωτός του Κόσμου: Ομαδικές βαπτίσεις με νονά την πρεσβυτέρα Κιβωτός του Κόσμου: Ομαδικές βαπτίσεις με νονά την πρεσβυτέρα
Την απορία τους για την δεύτερη βάπτιση των παιδιών τους διατύπωσαν την Πέμπτη (24/11) σε ρεπορτάζ του Mega, γονείς οι οποία κατήγγειλαν τον επικεφαλής της Κιβωτού και τους συνεργάτες του ότι, ενώ τα παιδιά τους είχαν ήδη χριστιανικά ονόματα, προχωρούσαν και σε νέο μυστήριο. Μάλιστα, ανέφεραν ότι έδιναν και δεύτερο όνομα στα παιδιά, ενώ πολλές φορές δεν ζητούσαν καν την άδεια από τους γονείς.
«Έδωσαν στο παιδί ένα άλλο όνομα και με την ψευδή δήλωση ενώ γνώριζαν από την πρώτη στιγμή πού βρίσκομαι. Το παιδί το βάφτισαν με το όνομα “Γεώργιος” και ακόμα αυτό το όνομα έχει μείνει. Έχει θέματα, μπορεί και να οφείλεται και σε αυτό γιατί φωνάζοντάς τον Μιχάλη, μετά έγινε Γιώργος, έχει διάφορα προβλήματα ψυχολογικά, γιατί είναι σαν διχασμένη προσωπικότητα πολλές φορές», δήλωσε στο Mega η μητέρα ενός τρίχρονου αγοριού.

Σε άλλο σημείο η μητέρα του αγοριού κατήγγειλε ότι κοινωνική λειτουργός εμφανίστηκε στον εισαγγελέα με ψεύτικα χαρτιά και με το πρόσχημα ότι η ίδια ήταν εξαφανισμένη, προκειμένου να βαφτιστεί το παιδί της. «Διάβασα κάποια στιγμή εγώ το χαρτί και έλεγε το όνομά της (της κοινωνικής λειτουργού). Είχε γράψει ακριβώς ότι έχει εξαφανιστεί η μητέρα, δεν ξέρουν πού βρισκόμαστε και πρέπει να βαφτιστεί ο μικρός».

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.