Ο πατέρας Ευάγγελος Παπανικολάου είναι... φανατικός υποστηρικτής του πατέρα Αντωνίου και είναι αυτός που καταγγέλλει ότι πέταξαν τον ιδρυτή της Κιβωτού έξω από το σπίτι του και γιατρός εξέτασε το παιδί του στο αυτοκίνητο.

Θερμός υποστηρικτής του πατέρα Αντώνιου και της Κιβωτού του Κόσμου είναι ο ιερέας Ευάγγελος Παπανικολάου που ακούγεται αγανακτισμένος στο παρακάτω βίντεο να στηρίζει τον ιδρυτή της ΜΚΟ και να κάνει λόγο για κατήγορους του κόσμου και λύσσα των δημοσιογράφων. Ο πατέρας Ευάγγελος -που έχει και το ίδιο επίθετο- με τον πατέρα Αντώνιο είναι γνωστός για την δράση του στο Καμερούν, τόσο ως ιερέας, όσο και ως γιατρός.

Είναι ο ίδιος που ακούγεται στο βίντεο, όπου καταγγέλλει ότι πέταξαν τον πατέρα Αντώνιο έξω από το σπίτι του και εξετάζουν το παιδί του στο αυτοκίνητο! Μάλιστα, η παιδίατρος που εξετάζει το παιδί, τυγχάνει να είναι η σύζυγος του ιερέα Ευάγγελου.

Γεννήθηκε στη Μάνδρα Αττικής και αποφοίτησε από το Τζάνειο Πειραματικό Πρότυπο Γυμνάσιο Πειραιά. Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Αθηνών (Παθολογία), απόφοιτος Θεολογικής σχολής Αθηνών και καθηγητής Φυσιολογίας ΤΕΙ Αθηνών. Από το 2004 ως γιατρός, επισκέπτεται το Καμερούν με ανθρωπιστική αποστολή. Η γυναίκα του ιερέα και πρεσβυτέρα είναι επίσης γιατρός με ειδικότητα παιδίατρου. Είναι εκείνη που φαίνεται στο βίντεο να εξετάζει τον γιο του πατέρα Αντωνίου στο αυτοκίνητο, προκαλώντας ποικίλες αντιδράσεις στο κοινό.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.