ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE: Εθελοντές, ένας μετά τον άλλον διαψεύδουν κατηγορηματικά τις καταγγελίες κατά του π Αντωνίου της Κιβωτού του Κόσμου , κάνοντας λόγο για στημένη ιστορία με συγκεκριμένους σκοπούς.

Την ίδια στιγμή, βράζει το περιβάλλον της Αρχιεπισκοπής , μιας και περίμεναν κάποιοι πιο γρήγορη εξέλιξη στο όλο θέμα, τώρα όμως εισπράττουν τη δυσαρέσκεια και τον σκεπτικισμό από μεγάλη μερίδα τόσο πιστών αλλά και Ιερέων που συντάσσονται με τον π Αντώνιο και τον πιστεύουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα υπάρξει σχετική αναδίπλωση από την Αρχιεπισκοπή, είτε μέσω νέου δελτίου τύπου, είτε μέσω δηλώσεων των εκπροσώπων της Ιεράς Συνόδου.

Όπως αναφέρουν πηγές στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE, καθοριστικό ρόλο στην ομαλοποίηση του όλου ζητήματος έχει αναλάβει ο ίδιος ο Αθανάσιος Μαρτίνος που είναι και προσωπικός φίλος του Πατριάρχη.

Πάντως μέχρι στιγμής δεν έχει προχωρήσει σε σύσταση επιτροπής για την αναζήτηση τυχόν ευθυνών του π Αντωνίου και το πιθανότερο είναι πως δεν θα προχωρήσει η διαδικασία αυτή εκτός απροόπτου.

Φανούρης Ευστράτιος

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.