ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE - ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ: Κιβωτός του Κόσμου: Κεραυνοί από το περιβάλλον του π Αντώνιου για όσα ακούστηκαν στη Δίκη - Γράφει ο Πασχάλης Σκορδάς.

Καλησπέρα σας. Εχθές συνεχίστηκε η δική με την 5η συνεδρίαση σχετικά με τις υποτιθέμενες κακοποιητικες συμπεριφορές. Κατέθεσαν η εκπρόσωπος του ΣΥΝΗΓΟΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ και δύο μάρτυρες κατηγορίας. Μεταξύ άλλων ψεμμάτων ακούστηκε και ότι κάποιος εκ των κατηγορουμενων έριξε ένα παιδί εννιά χρόνων από τριάντα σκαλιά. Στην ερώτηση αν το παιδί χτύπησε απάντησε ότι δεν έπαθε τίποτα παρά μόνο ότι ήταν αναψοκοκκινισμενος…30 σκαλιά.

Επίσης ακούστηκε το πολύ ωραίο ότι Ο ΣΥΜΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ παρακολουθεί και γνωρίζει πολύ καλά τι γίνεται πλέον στην Κιβωτό, τα οποία τα βρίσκει όλα σωστά. Ακούστηκαν πολλά άλλα ψέμματα και συκοφαντικά τα οποία αντιβαίνουν πλήρως στην λογική και όλοι οι παριστάμενοι τα αντιλήφθηκαν. Ακόμα και δημοσιογράφοι γύρω μας ,γέλαγαν. Η επόμενη συνεδρίαση θα γίνει την Τρίτη 21 – 5 – 24 στην ίδια αίθουσα δηλαδή στο ΠΡΟΚΑΤ 4 στις 09.00…

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σουΣχόλια (1)
  1. ΑΘΑΝΑΣΙΑ 28 ημέρες πριν

    ΚΑΙ <> ΓΙΑ ΟΣΑ ΑΝΟΜΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΝΟΧΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟΝ Π.ΑΝΤΩΝΙΟ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΛΑΜΨΕΙ! Ο ΚΥΡΙΟΣ <>

    ΑπάντησηΆκυρο

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.