Τι θα υποστηρίξει στην απολογία του ο πατέρας Αντώνιος για τις καταγγελίες εναντίον του.

Στις αρχές Ιανουαρίου θα καταθέσει ενώπιον των Αρχών ο ιδρυτής της Κιβωτού του Κόσμου, πατέρας Αντώνιος για τα όσα έχουν καταγγελθεί εις βάρος του.

Μετά την καταγγελία από πρώην τρόφιμο της ΜΚΟ για σεξουαλική παρενόχληση από τον ίδιο τον πατέρα Αντώνιο, ο ίδιος κλήθηκε από τη Δικαιοσύνη ως ύποπτος για ασέλγεια.

Νέα μήνυση στην Κιβωτό του Κόσμου – Δεν άφηναν γιαγιά να δει την εγγονή της για 4 χρόνια

«Προβληματικό παιδί»
Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «ΤΑ ΝΕΑ» και «ΤΟ ΒΗΜΑ» Βασίλης Λαμπρόπουλος, ο πατέρας Αντώνιος θα υποστηρίξει ότι ο τρόφιμος που έκανε την καταγγελία ήταν ένα προβληματικό παιδί που συνεχώς δημιουργούσε θέματα.

Θα προσπαθήσει να ρίξει την ευθύνη στην πλευρά του καταγγέλλοντα, λέγοντας ότι στο καταγγελλόμενο περιστατικό ήταν μπροστά και άλλα άτομα, συνεπώς δεν μπορεί να έχουν γίνει όσα αναφέρει.

«Η πλευρά του πατρός Αντωνίου αναφέρει ότι έχει στην κατοχή της ισχυρά στοιχεία και άλλοθι για την αθωότητά του» συμπλήρωσε ο αστυνομικός συντάκτης, υπογραμμίζοντας ότι ο πατέρας Αντώνιος αναμένεται να δώσει στοιχεία και για την υπόθεση κλοπής στη δομή της «Κιβωτού» στο Βόλο, γεγονός με το οποίο σχετίζεται ο πρώην τρόφιμος.

Η πρεσβυτέρα «έκανε ταμείο» με τα κουτιά
Παράλληλα, νέες αποκαλύψεις έρχονται στη δημοσιότητα γύρω από τη διαχείριση των χρημάτων που προέκυπταν από τους εράνους και τις δωρεές προς την Κιβωτό του Κόσμου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, και από όσα έχουν πει στις Αρχές υπάλληλοι της «Κιβωτού», τα χρήματα που συγκεντρώνονταν στα περίφημα κουτιά της Οργάνωσης που κυκλοφορούσαν σε κηδείες και γάμους, τα χειριζόταν αποκλειστικά η πρεσβυτέρα, Σταματία Γεωργαντή.

Η Αρχή για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος, σε συνεργασία με την Οικονομική Αστυνομία, έχουν εστιάσει σε καταθέσεις και αναφορές των υπαλλήλων των δομών, οι οποίοι έχουν βάλει στο κάδρο την πρεσβυτέρα, λέγοντας ότι τα χρήματα που συγκεντρώνοντας από τα κουτιά, τα διαχειριζόταν η ίδια.

Ωστόσο, παραμένει άγνωστο πού κατέληγαν αφού έφευγαν από τις δομές της Μη Κερδοσκοπικής Οργάνωσης.

Τέλος, οι Αρχές αναμένεται να εξετάσουν αν τα μετρητά που συγκέντρωνε η πρεσβυτέρα σχετίζονται με την κατάθεση χιλιάδων ευρώ που έκανε μόλις έγιναν οι πρώτες αποκαλύψεις για την υπόθεση και διατάχθηκε ο έλεγχος από το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.