ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ - ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, Γράφει ο Πασχάλης Σκορδάς: Πριν λίγες ώρες εκδικάστηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα της πρεσβυτέρας κατά της πειρατικής διοίκησης της κυρίας Μαρτίνου.

Ηταν παρόντες τρεις!!! δικηγόροι που εκπροσωπούσαν την πειρατική διοίκηση και την πρόεδρό της. Ακούστηκαν οι απόψεις εκατέρωθεν.

Μεταξύ άλλων ακούστηκε και η άποψη ότι εφόσον εκκρεμμούν δικαστικές αποφάσεις εναντίον των εταίρων δεν έχουν δικαίωμα να ενημερωθούν για τα πεπραγμένα της πειρατικής διοίκησης, παραβλέποντας σκόπιμα ότι οι εκκρεμμούσες δικαστικές αποφάσεις δεν αναιρούν το δικαίωμα των εταίρων στην ενημέρωση της πορείας της εταιρείας τους.

Επικαλέστηκαν ποινικές διώξεις που δεν υπάρχουν και προσπάθησαν να πείσουν για δήθεν οικονομικά εγκλήματά για τα οποία καμία επίσημη κρατική αρχή δεν έχει αποφανθεί παρά μόνο τα ΜΜΕ. Παράλληλα αυτοί που επικαλούνται την διαφάνεια αρνούνται να λειτουργήσουν διαφανώς και να προσκομίσουν τα στοιχεία που αποδεικνύουν την χρήστη διοίκηση τους. Άραγε τι φοβούνται και δεν επιδικνύουν τα στοιχεία??? Σε λίγες ημέρες θα βγει η απόφαση…

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.