ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE - ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ: Όπως αναφέρουν, στο οικονομικό σκέλος του οργανισμού της Κιβωτού του Κόσμου η απόλυτη αλήθεια είναι οι εξής. ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.

Έχει βγει το πόρισμα από την εταιρία ελέγχου PRICE WATERHOUSE COOPER (PWC ΕΛΛΑΔΟΣ) η οποία εξετάζει την υπόθεση μέχρι σήμερα.

Ενώ στην αρχή προέκυψε πλεόνασμα 80.000 ευρώ με τερτίπια κάποιοι κατέληξαν στο συμπέρασμα πως υπάρχει έλλειμμα της τάξεως των 320.000 ευρώ στο οποίο οδηγήθηκαν επειδή ΔΕΝ συμπεριέλαβαν τα 400.000 ευρώ που βρίσκονταν (ΟΧΙ στο διαμέρισμα του ζευγαριού στη δομή, αλλά μέσα στα ταμεία της δομής). Δεν υπολόγισαν δηλαδή τετρακόσιες χιλιάδες ευρώ τα οποία είχαν βγει από το ταμείο λόγω των CAPITAL CONTROL και της ανάγκης οικονομικής ευρωστίας της Κιβωτού του Κόσμου.

Ψευδής ο ισχυρισμός πως η πλευρά του πατρός Αντωνίου έκρυψε στοιχεία μιας και είχαν στη διάθεσή τους 10 μέρες προ της εφόδου της οικονομικής αστυνομίας για να εξαφανίσουν οτιδήποτε επιλήψιμο κάτι το οποίο, ουδέποτε έπραξαν.

Μας κατηγορούν πως κάναμε ανακαίνιση σε ένα διαμέρισμα, για το οποίο κόψαμε κανονικά τιμολόγια, με την πρόφαση ότι δεν πήραν χαρτί για αποπεράτωση έργου κάτι που δεν κάναμε ποτέ.

Η Μαρτίνου έκανε μήνυση στον π Αντώνιο και την Πρεσβυτέρα για υπεξαίρεση προβάλλοντας ως λόγους ότι λείπει μια κούνια ή ένα πανάκι ή αντικείμενα μέσα στις δομές, με σκοπό να μην γίνει δεκτός ο διορισμός νέου Διοικητικού Συμβουλίου στην ΑΜΚΕ Κιβωτός του Κόσμου από την Πρεσβυτέρα.

Στο άνοιγμα των λογαριασμών βρήκαν μόνο την μισθοδοσία του πατρός Αντωνίου (το γεγονός ότι κάποιοι χορηγοί τον έκαναν συνδικαιούχο στους λογαριασμούς τους για να βοηθήσουν το έργο της Κιβωτού δεν είναι δική του ευθύνη.

Να σημειωθεί πως το περιεχόμενο των θυρίδων που βρισκόταν στο σπίτι τους μέσα στην δομή της Κιβωτού, παρέδωσε η ίδια η Πρεσβυτέρα στις αρχές, χωρίς να έχει κάτι να κρύψει.

Καραγιάννης Ανδρέας
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.