ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE- Τι καταμαρτυρά η Γιώτα Ζώη: Πριν 2 χρόνια επισκέφτηκα με την οικογένεια μου τη δομή της Πωγωνιανης λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα.

Πήγαμε τρόφιμα και παιχνίδια, θέλαμε να αφήσουμε και κάποια χρήματα δεν τα δέχτηκαν μας είπαν μόνο κατάθεση στη τράπεζα για να υπάρχει απόδειξη! Είδαμε ενα όμορφο ζεστό περιβάλλον, τα παιδιά ηταν χαρουμενα γιατί εκείνη την ημέρα θα τα επισκεπτόταν ο Πάτερ Αντώνιος.

Είδαμε ενα αγόρι σε μια αίθουσα μόνο του να παίζει πιάνο ρώτησα γιατί είναι μονο του? Μας ειπαν ότι ηταν τιμωρία για λιγες ώρες(εγω το παιδί μου οταν το βάζω τιμωρία δε παίζει πιάνο).

Σκέφτομαι αυτά τα παιδιά(το εχω ξαναπεί) που σε λίγες μέρες είναι Χριστούγεννα και δε θα δουν τον Πατερ Αντώνιο….. Εύχομαι να επιστρέψει γρήγορα σε όλα αυτά τα παιδιά που τον περιμένουν σε όλα αυτά που εκείνος δημιούργησε με τη βοήθεια του κόσμου. χωρίς κρατική βοήθεια χωρίς, χωρίς τη βοήθεια της εκκλησίας. Ο αρχιεπισκοπος Αμερικής επισκεπτόταν την Κιβωτό και βοηθούσε, ο αρχιεπισκοπος Ελλάδας ποτέ! Τροφή για σκέψη όλων μας….

Φανούρης Ευστράτιος
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.