Ένα σκηνικό τρόμου και εκφοβισμών αποκαλύπτεται μέσα από τις περιγραφές του συγγενή .

Ανατριχίλα προκαλούν οι καταγγελίες από την πλευρά του συγγενικού περιβάλλοντος του 19χρονου για την κακοποίηση που υπέστη στην «Κιβωτό του Κόσμου».

Συγγενής του 19χρονου που άνοιξε τον χορό των αποκαλύψεων, αναφέρεται στο δράμα που βίωνε ο ανήλικος.

«Ο μικρός, όταν μας το είπε, του είπαμε: ‘’Τι κάθεσαι; Σήκω φύγε’’. Λέει: ‘’Θα διώξει τη μαμά από το σπίτι και τον (αδελφό) από τη δουλειά’’. Του λέω: ‘’Βρε είσαι χαζός; Δε θα βρει δουλειά;’’. ‘Και η μαμά;’. Τελοσπάντων έφυγε το παιδάκι» είπε ο συγγενής του 19χρονου στο Mega.

«Μόνο τους φοβέριζε»

Συνεχίζοντας, μιλάει για τον κακοποιητή του 19χρονου.

«Δεν έδιωξε τη μητέρα αυτός, μόνο τους φοβέριζε, έτσι μου έχει πει το παιδί. Τον αδελφό του τον έδιωξε από τη δουλειά, όταν ο μικρός έφυγε. Στην αποθήκη, αποθηκάριος και τι του έδινε; 150 ευρώ τον μήνα».

Όπως λέει ο συγγενής του 19χρονου, το παιδί είναι φοβισμένο ακόμα και σήμερα από τον άνθρωπο που φέρεται να τον κακοποίησε.

Κλείσιμο
«Τώρα που είχε πάει στην Αθήνα για να πάρει το χαρτί για να πάει στον στρατό, ένα από τα πρωτοπαλίκαρά του, ας το πω έτσι, τον βρήκε στον δρόμο τον μικρό και τον χτύπησε. Τον φοβάται το παιδί. Να φανταστείτε έφυγε, δεν του έδιναν την ταυτότητά του, το βιβλιάριο του γιατρού.

»Όταν έφυγε ο μικρός, έφυγε όπως ήταν, με το παντελόνι του και με το μπλουζάκι του και του λέω: ‘Βρε παιδί μου γιατί δεν πας να πάρεις τα ρούχα σου;’. Λέει: ‘Αποκλείεται, δε θα μου τα δώσουν, εδώ δεν μου έδωσαν την ταυτότητά μου και τον σταυρό μου τον βαφτιστικό’».

»Δεν ήθελε να πάει, φοβόταν. Εμείς του λέγαμε να πάει, δεν ήθελε, φοβόταν και τελικά αυτό το κοριτσάκι η (…) με τα πολλά τον έπεισε. Τον είχανε πάρει στον στρατό από την εισαγγελία και φοβόταν ο μικρός».

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.