Με την υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου ασχολήθηκε η Μαρία Αναστασοπούλου κατά την πρεμιέρα της εκπομπής της «Αρένα» στον ΑΝΤ1. Στην εκπομπή μίλησε ο 15χρονος που έκανε την πρώτη καταγγελία σε βάρος του πατέρα Αντωνίου.

Στην εκπομπή μεταδόθηκε και μήνυμα του πρώην επικεφαλής της Κιβωτού του Κόσμου, πατέρα Αντωνίου, ο οποίος είπε: «Αν μου ζητήσουν συγγνώμη τα παιδιά, θα κάνω αυτό που οφείλει να πράττει κάθε πραγματικός πατέρας. Να τα συγχωρήσω. Σε μια οικογένεια ο πατέρας πρέπει να συγχωρεί τα παιδιά του και να τα βάζει πάλι στον σωστό δρόμο».

Ο 15χρονος ανέφερε: «Έγιναν μέσα στη δομή των διακοπών στα ταξίδια που ήμασταν. Με έκανε να αισθανθώ άβολα. Στην μητέρα μου μίλησα πιο μετά για όσα συνέβησαν μέσα στη δομή. Στην αρχή δεν μίλησα σε κανέναν, μετά όμως μίλησα. Της τα είπα, όχι με λεπτομέρειες, αλλά της τα είπα».

Και στη συνέχεια ξέσπασε η μητέρα του: «Μου το βιάσανε, μου το κάνανε ψυχολογικά άρρωστο το παιδί. Έχει βιαστεί και ακόμα προσπαθώ να μάθω τι βιασμός έχει γίνει. Δεν έχει αναφέρει ακόμα (το παιδί) σε μένα και τα κρατάει μέσα του. Ακόμα φοβάται, μου λέει κάποια πράγματα, αλλά δεν έχει ανοιχτεί. Στην πορεία έμαθα για βιασμούς και κακοποίηση και για γεννητικά όργανα και άλλες περιπτώσεις. Τα έχω αναφέρει αυτά όλα στην κατάθεσή μου».

Και πρόσθεσε: «Η πολιτεία δεν υπάρχει. Βρίσκεται στο περιβάλλον που είναι κακοποιημένο το παιδί μου, στους τοίχους που έχει βιαστεί, που βλέπει μέρα – νύχτα τα ίδια πράγματα, βιώνει κάθε δευτερόλεπτο. κάθε λεπτό ότι έχει περάσει ως τώρα», ανέφερε, μεταξύ άλλων, στην εκπομπή Αρένα στον ANT1.

Σε άλλο μέρος της συνέντευξης ο 15χρονος μίλησε για όσα συνέβαιναν μέσα στις δομές της Κιβωτού του Κόσμου αλλά και για το πράσινο κλουβί της τιμωρίας.

«Έχω δει παιδιά χτυπημένα μέσα στις δομές, από πολλούς ανθρώπους», ανέφερε στην εκπομπή του ANT1 ο 15χρονος.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.