Χιλιάδες κόσμου κατέκλυσαν την Πλατεία Δημαρχείου Κατερίνης προκειμένου να διατρανώσουν, για ακόμη μία φορά, τη λαϊκή βούληση υπέρ της ελληνικότητας της Μακεδονίας.

Χαιρετισμούς απηύθυναν ο Όθων Ιακωβίδης, εκπρόσωπος του Κεντρικού Συντονιστικού Οργάνου των Συλλαλητηρίων, η Σοφία Μαυρίδου, Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, ο Σάββας Χιονίδης, Δήμαρχος Κατερίνης και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος. Κεντρική ομιλήτρια ήταν η Μαρία Νεγρεπόντη-Δεληβάνη, Οικονομολόγος και πρ. Πρύτανης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Γεώργιος διευκρίνισε ότι το συλλαλητήριο δεν λειτουργεί αντιπολιτευτικά στην Κυβέρνηση. Γίνεται, όπως διευκρίνισε, για να δώσουμε στους Κυβερνήτες μας ισχυρό διαπραγματευτικό εργαλείο, ώστε να εξασφαλισθούν τα δίκαια του Έθνους μας.

Να σημειωθεί ότι στο συλλαλητήριο της Κατερίνης συμμετείχαν οργανωμένα 30 περιφερειακές Ενορίες από ολόκληρη την Πιερία, διευκολύνοντας τη μαζική συμμετοχή με ναυλωμένα λεωφορεία, όπως άλλωστε είχε συμβεί και στις πρόσφατες αντίστοιχες διοργανώσεις στη Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα.

Ιδιαίτερη αίσθηση προξένησε η συμμετοχή των πολιτών ιδιαίτερα των νέων, εάν λάβει κανείς υπόψη ότι το συλλαλητήριο συνέπεσε με την έναρξη των πανελληνίων εξετάσεων και την καπνοπαραγωγική περίοδο.

Κίτρους Γεώργιος: Δίνουμε στην κυβέρνηση ισχυρό διαπραγματευτικό εργαλείο

Κίτρους Γεώργιος: Δίνουμε στην κυβέρνηση ισχυρό διαπραγματευτικό εργαλείο


Κίτρους Γεώργιος: Δίνουμε στην κυβέρνηση ισχυρό διαπραγματευτικό εργαλείο

Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.