ΟΑΕΔ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ: Πως προχωρά το πρόγραμμα κοινωνικός τουρισμός του ΟΑΕΔ. Ποιες είναι οι νέες προκηρύξεις που ανακοίνωσε το ΑΣΕΠ, μέχρι πότε παίρνει παράταση η κοινωφελής εργασία του ΟΑΕΔ και ποιες είναι οι νέες πληρωμές ΟΠΕΚΕΠΕ.

Σε νέες πληρωμές προχώρησε αυτήν την εβδομάδα ο ΟΠΕΚΕΠΕ.

Το συνολικό ποσό κατανεμήθηκε σε 86 δικαιούχους αγρότες.

Τα κεντρικά και περιερειακά γραφεία του ΟΑΕΔ απέστειλαν ρητή οδηγία σε όλους τους δημόσιους φορείς που απασχολούν υπαλλήλους Κοινωφελούς Εργασίας ότι «παρατείνονται μέχρι νεωτέρας οι συμβάσεις» των ωφελούμενων.

Ποιες είναι οι νέες προκηρύξεις ΑΣΕΠ.

Χιλιάδες πολίτες ρωτούν έως πότε είναι η νέα παράταση που λαμβάνει η κοινωφελής εργασία του ΟΑΕΔ. Ποια είναι τα επόμενα βήματα και πως προχωρά το πρόγραμμα Κοινωνικός τουρισμός 2019.

Τα τοπικά καταστήματα του Οργανισμού ανά την Ελλάδα θα καλέσουν όλους τους υπαλλήλους που παρέχουν υπηρεσίες με τη Δράση 8/2018 (30.333). Οι ωφελούμενοι θα ερωτηθούν, εάν επιθυμούν να συνεχίσουν στο πρόγραμμα.

Δεν έχει εκδοθεί ακόμη Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) για την παράταση των συμβάσεων στην κοινωφελή και πιθανότατα αυτό να μην συμβεί.
Σε αυτή την περίπτωση, οι «οδηγίες» του ΟΑΕΔ -που αφορούν τους 30.333 στους ΟΤΑ- θα ενέχουν και ισχύ απόφασης.

Η οδηγία του Οργανισμού προς τους φορείς (κοινωφελής εργασία) δεν αναφέρει μέχρι πότε παρατείνονται οι συμβάσεις, παρά μόνο ότι «δεν πρέπει να απολυθεί κανείς».

Πληρωμές ύψους 1.972.089,18 ευρώ πραγματοποίησε ο ΟΠΕΚΕΠΕ στο διάστημα από 21 μέχρι 24 Ιουνίου 2019. Κοινωφελής εργασία ΟΑΕΔ.

Κοινωνικός τουρισμός ΟΑΕΔ.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.