ΟΑΕΔ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ: Διαβάστε ποιες είναι οι νέες προκηρύξεις ΑΣΕΠ για το 2019 και πότε αναμένεται να εκδοθούν τα αποτελέσματα για το πρόγραμμα Κοινωνικός τουρισμός.

Επιταχύνονται οι διεργασίες για την διεξαγωγή του γραπτού διαγωνισμού που αφορά στην επιλογή 60 μονίμων υπαλλήλων στην Τράπεζα της Ελλάδος (1Γ/2019).

Όλες οι ενδείξεις συντείνουν στο ότι οι εξετάσεις θα διεξαχθούν το αμέσως προσεχές διάστημα – και, πάντως, όχι εντός μακροπρόθεσμου χρονικού πλαισίου.

Το ΑΣΕΠ ανήρτησε Πράξη με την οποία ορίζονται οι εισηγητές και γραμματείς της Κεντρικής Επιτροπής Γραπτού Διαγωνισμού.

Την Πράξη υπογράφει ο αντιπρόεδρος της Ανεξάρτητης Αρχής, κ. Αθανάσιος Παπαϊωάννου, ο οποίος παράλληλα κατέχει θέση προέδρου στην κεντρική επιτροπή του διαγωνισμού.

Υπενθυμίζεται ότι μέσω της 1Γ/2019 θα προσληφθούν υπάλληλοι της κατηγορίας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΕ).

ΟΑΕΔ Κοινωνικός τουρισμός.

ΟΑΕΔ κοινωνικός τουρισμός: Οι προσωρινοί πίνακες Δικαιούχων και Παρόχων Τουριστικών Καταλυμάτων θα αναρτηθούν στη διαδικτυακή πύλη του ΟΑΕΔ, στην ειδική ενότητα για τον Κοινωνικό Τουρισμό.

Στην ίδια ιστοσελίδα θα αναρτηθούν και οι πίνακες Αποκλειόμενων από το πρόγραμμα, λόγω μη επαρκούς μοριοδότησης.

Πότε θα βγουν τα αποτελέσματα για το πρόγραμμα κοινωνικός τουρισμός του ΟΑΕΔ, ποιες είναι οι νέες πληρωμές ΟΠΕΚΕΠΕ και έως πότε λαμβάνει παράταση το Εθνικό Κτηματολόγιο.

ΟΑΕΔ κοινωνικός τουρισμός ΟΠΕΚΑ: Οι προσωρινοί πίνακες Δικαιούχων και Παρόχων Τουριστικών Καταλυμάτων θα αναρτηθούν στη διαδικτυακή πύλη του ΟΑΕΔ, στην ειδική ενότητα για τον Κοινωνικό Τουρισμό.

Στην ίδια ιστοσελίδα θα αναρτηθούν και οι πίνακες Αποκλειόμενων από το πρόγραμμα, λόγω μη επαρκούς μοριοδότησης.
Υπολογίζεται πως πάνω από 140.000 πολίτες αναμένουν τα αποτελέσματα από oaed.

Ο ΟΑΕΔ θα ορίσει συγκεκριμένη προθεσμία για την υποβολή δικαιολογητικών που επισυνάπτονται στις ενστάσεις.

Μετά την εξέταση των ενστάσεων θα αναρτηθούν τα οριστικά αποτελέσματα Δικαιούχων Παρόχων Καταλυμάτων και Αποκλειόμενων. Υπενθυμίζεται ότι το πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού θα έχει 12μηνη διάρκεια.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.