ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ : Χθές άνοιξε η πλατφόρμα για τις δηλώσεις συμμετοχής των δικαιούχων στο πρόγραμμα, προϋπολογισμού 30 εκατ. ευρώ από τον κρατικό προϋπολογισμό, που δημιουργήθηκε από το Υπουργείο Τουρισμού για να ενισχύσει τους συμμετέχοντες να κάνουν διακοπές στη χώρα μας από τον Ιούλιο ως και το τέλος του έτους.

Χρήσιμες ερωτήσεις κι απαντήσεις για τους δικαιούχους

-Το πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους», έτους 2020 είναι το πρόγραμμα «Κοινωνικός Τουρισμός»;

Όχι, πρόκειται για δύο διαφορετικά προγράμματα, το πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους» υλοποιείται από το Υπουργείο Τουρισμού μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής: www . tourism 4 all . gov . gr ενώ το πρόγραμμα Κοινωνικός Τουρισμός υλοποιείται από τον ΟΑΕΔ www . oaed . gr.

Τη δυνατότητα να δηλώσουν συμμετοχή στο πρόγραμμα «Τουρισμός για Ολους» έχουν ήδη από το βράδυ της Δευτέρας, 29/06, οι δικαιούχοι.

Χθές άνοιξε η πλατφόρμα για τις δηλώσεις συμμετοχής των δικαιούχων στο πρόγραμμα, προϋπολογισμού 30 εκατ. ευρώ από τον κρατικό προϋπολογισμό, που δημιουργήθηκε από το Υπουργείο Τουρισμού για να ενισχύσει τους συμμετέχοντες να κάνουν διακοπές στη χώρα μας από τον Ιούλιο ως και το τέλος του έτους.

Μέσω του «Τουρισμός Για Όλους» επιδοτείται η διαμονή σε καταλύματα όλων των κατηγοριών ανά την επικράτεια, τα οποία συμμετέχουν στο πρόγραμμα ως πάροχοι προσφέροντας ειδικές τιμές.

Οι αιτήσεις θα γίνονται με βάση το τελευταίο ψηφίο του ΑΦΜ στις εξής ημερομηνίες:

• Δευτέρα, 29 Ιουνίου και Τρίτη, 30 Ιουνίου – ΑΦΜ που λήγουν σε 0 – 1 – 2
• Τετάρτη, 1η Ιουλίου – ΑΦΜ που τελειώνουν σε 3 – 4 – 5

• Πέμπτη, 2 Ιουλίου – ΑΦΜ που λήγουν σε 6 – 7
• Παρασκευή, 3 Ιουλίου – ΑΦΜ που λήγουν σε 8 – 9

Υπολογίζεται ότι θα δοθεί η ευκαιρία σε 250.000 δικαιούχους και ωφελούμενούς τους να απολαύσουν σχεδόν μία εβδομάδα διακοπών σε όλη τη χώρα.

ΟΑΕΔ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ : Μέσω του «Τουρισμός Για Όλους» επιδοτείται η διαμονή σε καταλύματα όλων των κατηγοριών ανά την επικράτεια, τα οποία συμμετέχουν στο πρόγραμμα ως πάροχοι προσφέροντας ειδικές τιμές.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.