Ημερομηνίες Αποτελέσματα Κοινωνικός Τουρισμός 2020: Σε ποια καταλύματα και ξενοδοχεία γίνονται οι αιτήσεις. Το πρόγραμμα «Τουρισμός Για Όλους», προϋπολογισμού 30 εκατομμυρίων ευρώ, δημιουργήθηκε από το Υπουργείο Τουρισμού για να ενισχύσει τους δικαιούχους ώστε να απολαύσουν διακοπές στη χώρα μας από τον Ιούλιο ως και το τέλος του έτους. Οδηγίες για την αίτηση στην πλατφόρμα του κοινωνικού τουρισμού turism4all. Νέες ημερομηνίες υποβολής των αιτήσεων για ένταξη στο πρόγραμμα του κοινωνικού τουρισμού ανακοινώθηκαν από την κυβέρνηση. Άνοιξε η πλατφόρμα για τον κοινωνικό τουρισμό.

Κοινωνικός Τουρισμός – Ξενοδοχεία

Από 17 έως και 25 Ιουνίου υπέβαλαν αιτήσεις οι πάροχοι (ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα, camping κλπ) στην ηλεκτρονική εφαρμογή tourism4all.

Ο κατάλογος με το Μητρώο Παρόχων θα αναρτηθεί μετά την ολοκλήρωση της υποβολής και του ελέγχου των αιτήσεων τους, και να είναι προσβάσιμος μέσω της εφαρμογής tourism4all. Θα γίνει σχετική ανακοίνωση από το υπουργείο τουρισμού.

Κοινωνικός Τουρισμός – Καταλύματα

Η επιλογή του καταλύματος γίνεται μεταξύ των καταλυμάτων που θα ενταχθούν στο Μητρώο Παρόχων και αφού έχετε επιλεγεί ως δικαιούχος του προγράμματος.

Οι συμμετέχοντες σε οποιαδήποτε συναφή παροχή άλλου φορέα δεν έχουν δικαίωμα υποβολής αίτησης στο πρόγραμμα.

Προϋπόθεση είναι η διαμονή τουλάχιστον τεσσάρων (4) διανυκτερεύσεων.

Τι ποσό δικαιούμαι – Τουρισμός Για Όλους

Το ποσό που δικαιούστε για τον κοινωνικό τουρισμό εξαρτάται από την τιμή συνεργασίας που έχει δηλώσει το κατάλυμα στο οποίο κάνατε κράτηση. Σε κάθε περίπτωση το ύψος της οικονομικής αξίας του e-voucher που αποτελεί την επιδότηση του δικαιούχου και των ωφελουμένων αυτού, είναι το πενήντα τοις εκατό (50%) ή εξήντα τοις εκατό (60%) για τις κατηγορίες ατόμων με ποσοστό νοητικής ή σωματικής αναπηρίας τουλάχιστον 67%, της δηλωθείσας από τον πάροχο τιμής διανυκτέρευσης κατ’ άτομο, όπως αυτή δηλώθηκε κατά τη διαδικασία υποβολής αίτησης συμμετοχής του στο πρόγραμμα, με ανώτατο όριο κατ’ άτομο (δικαιούχο ή ωφελούμενο) και ανά διανυκτέρευση τα τριάντα ευρώ (30€) και την προϋπόθεση της διαμονής των τεσσάρων (4) διανυκτερεύσεων.

Νέες Ημερομηνίες Κοινωνικού Τουρισμού

Θα δοθούν και νέες ημερομηνίες υποβολής αιτήσεων για τον κοινωνικό τουρισμό.

  • Σάββατο 4 Ιουλίου: ΑΦΜ που λήγουν σε 0 – 1
  • Κυριακή 5 Ιουλίου: ΑΦΜ που λήγουν σε 2 – 3
  • Δευτέρα 6 Ιουλίου: ΑΦΜ που λήγουν σε 4 – 5
  • Τρίτη 7 Ιουλίου: ΑΦΜ που λήγουν σε 6 – 7
  • Τετάρτη 8 Ιουλίου: ΑΦΜ που λήγουν σε 8 – 9

Κοινωνικός Τουρισμός Αποτελέσματα

Οι αιτήσεις γίνονται δεκτές μόνο μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής tourism4all.

Σε περίπτωση που δεν πληρούνται τα εισοδηματικά κριτήρια θα λάβετε το σχετικό μήνυμα απόρριψης της αίτησης με την ακριβή αιτιολόγηση.

Αν η αίτησή σας περιλαμβάνει συνημμένο πιστοποιητικό αναπηρίας θα λάβετε μήνυμα ότι η αίτησή σας θα εξεταστεί από το Υπουργείο Τουρισμού.

Σύμφωνα με τους όρους της δημόσιας πρόσκλησης δεν επιτρέπονται αλλαγές σε υποβεβλημένες αιτήσεις που έχουν οριστικοποιηθεί.

Προϋπόθεση του κοινωνικού τουρισμού είναι η διαμονή τουλάχιστον τεσσάρων (4) διανυκτερεύσεων.

Κοινωνικός Τουρισμός και Τουρισμός Για Όλους

Το πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους» του έτους 2020 και το πρόγραμμα «Κοινωνικός Τουρισμός», πρόκειται για δύο διαφορετικά προγράμματα, το πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους» υλοποιείται από το Υπουργείο Τουρισμού μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής: tourism4all.gov.gr ενώ το πρόγραμμα Κοινωνικός Τουρισμός υλοποιείται από τον ΟΑΕΔ oaed.gr.

Κοινωνικός Τουρισμός 2020

Τι θα χρειαστείτε για την αίτηση;

  1. Στοιχεία εισόδου στο TaxisNet
  2. ΑΦΜ
  3. Διεύθυνση κατοικίας
  4. Κινητό τηλέφωνο επικοινωνίας

Κοινωνικός Τουρισμός Αίτηση

Αναλυτικά οι οδηγίες για τον κοινωνικό τουρισμό στο παρακάτω βίντεο.

Φανούρης Ευστράτιος

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.