ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΡΙΣΜΑ: Μετά τις 15 Ιανουαρίου ανοίγει εκ νέου η πλατφόρμα για το κοινωνικό μέρισμα για όσους είχαν πρόβλημα με το IBAN και το ΑΦΜ. Όπως είπε ο πρόεδρος της ΗΔΙΚΑ, Τάσος Τάγαρης μιλώντας στην ΕΡΤ, αφορά περίπου 24.000 πολίτες τους οποίους «πέταξε» έξω η πλατφόρμα καθώς δεν έγινε η ταυτοποίηση. Ο πρόεδρος της ΗΔΙΚΑ κάλεσε τους πολίτες να διορθώσουν άμεσα τα στοιχεία τους ώστε όταν ανοίξει εκ νέου η πλατφόρμα, να πληρωθούν το ποσό που τους αναλογεί.

Ανοίγει πάλι σε λίγες μέρες η πλατφόρμα για κοινωνικό μέρισμα.

Για την καταβολή της εισοδηματικής ενίσχυσης, το ισοδύναμο εισόδημα της ωφελούμενης μονάδας, όπως ορίζεται στο άρθρο 1, δεν πρέπει να υπερβαίνει το ποσό των 9.000 ευρώ.

Η ωφελούμενη μονάδα εντάσσεται στην 1η κατηγορία δικαιούχων, εάν το ισοδύναμο εισόδημά της δεν υπερβαίνει το ποσό των 5.000 ευρώ, στη 2η κατηγορία δικαιούχων, εάν το ισοδύναμο εισόδημά της δεν υπερβαίνει το ποσό των 7.000 ευρώ και στην 3η κατηγορία δικαιούχων, εάν το ισοδύναμο εισόδημά της δεν υπερβαίνει το ποσό των 9.000 ευρώ.

Κοινωνικό μέρισμα – αίτηση

Στοιχεία εισόδου στο TaxisNet

ΑΦΜ
ΑΜΚΑ

IBAN τραπεζικού λογαριασμού στην Ελλάδα

Κινητό τηλέφωνο επικοινωνίας

Εφόσον όλα τα ενήλικα μέλη του νοικοκυριού σας έχουν συναινέσει, εμφανίζεται η ένδειξη που αναφέρει αν πληρούνται τα κριτήρια χορήγησης.

Στην περίπτωση που είστε δικαιούχος, ενημερώνεστε άμεσα για το ποσό του κοινωνικού μερίσματος που αντιστοιχεί στο νοικοκυριό σας. Διαφορετικά, εμφανίζεται η πρώτη αιτία απόρριψης.

Δείτε παρακάτω το βίντεο με τις οδηγίες για το κοινωνικό μέρισμα.

 

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.