ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΡΙΣΜΑ: Η πληρωμή των εγκεκριμένων αιτήσεων για το κοινωνικό μέρισμα της τελευταίας φάσης θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019.

Σήμερα πραγματοποιείται η πληρωμή για το κοινωνικό μέρισμα ενώ οι αιτήσεις που εγκρίθηκαν εμφανίζονται με την ένδειξη «Πιστώθηκε», ενώ υπολογίζεται ότι ο αριθμός των τελικών δικαιούχων θα είναι μεταξύ 24.000- 32.000.

Για να λάβει κάποιος το κοινωνικό μέρισμα το ετήσιο εισόδημα δεν επιτρέπεται να υπερβαίνει τα 9.000 ευρώ για τα νοικοκυριά με ένα μέλος ή τα 13.500 ευρώ για τα νοικοκυριά με δύο ενήλικα μέλη ή τα 15.750 ευρώ για τα νοικοκυριά με δύο ενήλικα μέλη και ένα ανήλικο τέκνο ή τα 18.000 ευρώ για τα νοικοκυριά με δύο ενήλικα μέλη και δύο ανήλικα τέκνα ή με τρία ενήλικα μέλη ή τα 20.250 ευρώ για τα νοικοκυριά με δύο ενήλικα μέλη και τρία ανήλικα τέκνα ή τρία ενήλικα μέλη και ένα ανήλικο τέκνο.

Για να λάβουν το κοινωνικό μέρισμα οι δικαιούχοι με την είσοδο στο σύστημα θα πρέπει να επιβεβαιώσουν τον ΑΜΚΑ και να εισάγουν ένα e-mail και τον αριθμό ενός κινητού τηλεφώνου που θα χρησιμοποιηθούν για αποστολή τυχόν ειδοποιήσεων.

Σήμερα 6 Φεβρουαρίου αρχίζει η πληρωμή.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.