ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΡΙΣΜΑ ΠΛΗΡΩΜΗ: Κατατέθηκαν πριν λίγη ώρα τα χρήματα για το Κοινωνικό Μέρισμα 2018. Τα χρήματα εμφανίστηκαν αρχικά σύμφωνα με πληροφορίες σε πολλούς δικαιούχους στην Εθνική Τράπεζα, ειδικά στην επαρχία και μετά από λίγα λεπτά εμφανίστηκαν και στην Eurobank ενώ ακολουθούν η Τρ. Πειραιώς και η Alpha bank. Αρκετοί έσπευσαν να ελέγξουν τους λογαριασμούς τους για το αν κατατέθηκαν τα χρήματα.

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η πληρωμή για το κοινωνικό μέρισμα 2018 και χιλιάδες δικαιούχοι έσπευσαν στις τράπεζες για να βεβαιωθούν ότι πραγματοποιήθηκαν οι πληρωμές.

Κοινωνικό μέρισμα – αιτήσεις

Με την είσοδο στο σύστημα πρέπει οι δικαιούχοι να επιβεβαιώσουν τον Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ) και να εισάγουν μία διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) και τον αριθμό ενός κινητού τηλεφώνου που θα χρησιμοποιηθούν για την αποστολή τυχόν ειδοποιήσεων.

Nα συναινέσουν στην επεξεργασία των στοιχείων που απαιτούνται, δηλαδή των στοιχείων που αφορούν τον ίδιο, την/τον σύζυγο, τα προστατευόμενα τέκνα ή/και τυχόν φιλοξενούμενα μέλη

Αφού οι δικαιούχοι συναινέσουν στην επεξεργασία προσωπικών και λοιπών στοιχείων, θα εμφανιστεί μια φόρμα που αναφέρει: προσωπικά στοιχεία, οικονομικά στοιχεία, περιουσιακά στοιχεία, μια ένδειξη για το αν πληρούται το κριτήριο της μόνιμης κατοικίας στην Ελλάδα την τελευταία πενταετία, μια ένδειξη για το αν ικανοποιείται το κριτήριο της ύπαρξης έστω και ενός μήνα πλήρους ασφάλισης φορέα κύριας ασφάλισης και έναν κατάλογο με τα μέλη του νοικοκυριού.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σημαντική είναι η σωστή συμπλήρωση του αριθμού IBAN του τραπεζικού λογαριασμού στον οποίο ο αιτών είναι δικαιούχος ή συνδικαιούχος.

Θα πρέπει να δηλώσει έγκυρο και ενεργό IBAN, στον οποίο είναι υποχρεωτικά είτε αποκλειστικός δικαιούχος είτε συνδικαιούχος.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.