ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΡΙΣΜΑ 2018: Ουρές σχηματίζονται αυτήν την ώρα στα ΑΤΜ των τραπεζών για την πληρωμή του ποσού για το κοινωνικό μέρισμα στους δικαιούχους που ξεκίνησε απόψε το απόγευμα και αφορά εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες. Οι πληρωμές που άρχισαν σήμερα Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου θα συνεχισθούν και τις επόμενες ημέρες. Όπως έχουμε αναφέρει, η καταληκτική προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων θα είναι η Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου.

Χιλιάδες πολίτες προσέρχονται αυτήν την ώρα στα ΑΤΜ των τραπεζών μιας και ξεκίνησαν σήμερα οι πληρωμές για το κοινωνικό μέρισμα 2018.

Η πληρωμή θα κορυφωθεί τις επόμενες ημέρες σε όλους τους δικαιούχους.

Κοινωνικό μέρισμα 2018: Ποιες αιτήσεις εγκρίνονται και πότε γίνονται οι πληρωμές

Για αιτήσεις που έχουν εγκριθεί έως και την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου, το κοινωνικό μέρισμα θα καταβληθεί στους λογαριασμούς των δικαιούχων την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου ενώ για όσες αιτήσεις εγκριθούν από την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου έως και την καταληκτική προθεσμία, το κοινωνικό μέρισμα θα καταβληθεί στους λογαριασμούς των δικαιούχων την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου.

Κοινωνικό μέρισμα 2018: Τι θα γίνει με άνεργους – φιλοξενούμενους

Άνεργοι: Πρόνοια υπάρχει για όσους είχαν συμπληρώσει στις 30/11/2018 τουλάχιστον 6 μήνες συνεχόμενης ανεργίας εντός του 2018 καθώς δεν λαμβάνεται υπόψη τυχόν ατομικό εισόδημα του φορολογικού έτους 2017 από μισθωτή εργασία έως το ύψος των 9.000 ευρώ, προσαυξανόμενο κατά το ποσό των 1.500 ευρώ για κάθε επιπλέον μήνα ανεργίας πέραν των 6 μηνών εντός του 2018.

Φιλοξενούμενοι: Όσοι τώρα έχουν δηλώσει ότι φιλοξενούνται από φυσικά πρόσωπα στις δηλώσεις φορολογίας εισοδήματος του φορολογικού έτους 2017, δεν έχουν ίδιο δικαίωμα στην καταβολή κοινωνικού μερίσματος και προσμετρώνται υποχρεωτικά στη φιλοξενούσα μονάδα.

Τα φιλοξενούμενα μέλη που έχουν αποβιώσει αφαιρούνται αυτόματα από τη σύνθεση του νοικοκυριού αρκεί να έχει δηλωθεί ο θάνατος στο ληξιαρχείο (οπότε και ενημερώνεται αυτόματα το μητρώο του ΑΜΚΑ).

Κοινωνικό μέρισμα 2018 – Το βίντεο του ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE με οδηγίες για αιτήσεις

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.