ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΡΙΣΜΑ ΑΙΤΗΣΕΙΣ: Το κοινωνικό μέρισμα 2018 αναμένεται να δοθεί από την Τρίτη 4 Δεκεμβρίου το οποίο ανέρχεται σε τουλάχιστον 710 εκατοµµύρια ευρώ και θα διανεµηθεί σε 1,3-1,4 εκατοµµύρια νοικοκυριά, δηλαδή σε 3,5 εκατοµµύρια δικαιούχους. Η Υπουργική απόφαση για το κοινωνικό μέρισμα θα δηµοσιευθεί µέχρι τη ∆ευτέρα και, σύµφωνα µε πληροφορίες, αναµένεται, στο επικρατέστερο σενάριο, να «πατάει» πάνω στο επιτυχηµένο περσινό µοντέλο.

Κοινωνικό μέρισμα αιτήσεις – κριτήρια

Για το κοινωνικό μέρισμα, το ετήσιο ατοµικό εισόδηµα για µονοπρόσωπο νοικοκυριό δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 9.000 ευρώ περίπου, ενώ το όριο αυτό θα προσαυξάνεται κατά 4.500 ευρώ για κάθε επιπλέον ενήλικο µέλος και κατά 2.250 ευρώ για κάθε ανήλικο µέλος.

Κοινωνικό μέρισμα – αναλυτικά τα ποσά

τα 20.250 ευρώ για τα νοικοκυριά µε δύο ενήλικα µέλη και τρία ανήλικα τέκνα ή τρία ενήλικα µέλη και ένα ανήλικο τέκνο (π.χ. ζευγάρι µε τρία παιδιά)

τα 22.550 ευρώ για τα νοικοκυριά µε δύο ενήλικα µέλη και τέσσερα ανήλικα τέκνα ή µε τέσσερα ενήλικα µέλη (π.χ. ζευγάρι µε τέσσερα παιδιά),

τα 27.000 ευρώ για τα νοικοκυριά µε πέντε ή περισσότερα ενήλικα µέλη ή δύο ενήλικα µέλη µε πέντε ή περισσότερα ανήλικα τέκνα (π.χ. ζευγάρι µε πέντε ή περισσότερα παιδιά).

τα 9.000 ευρώ για τα νοικοκυριά µε ένα µέλος,

τα 13.500 ευρώ για τα νοικοκυριά µε δύο ενήλικα µέλη (π.χ. ζευγάρι χωρίς παιδιά),

τα 15.750 ευρώ για τα νοικοκυριά µε δύο ενήλικα µέλη και ένα ανήλικο (π.χ. ζευγάρι µε ένα παιδί),

τα 18.000 ευρώ για τα νοικοκυριά µε δύο ενήλικα µέλη και δύο ανήλικα τέκνα ή µε τρία ενήλικα µέλη (π.χ. ζευγάρι µε δύο παιδιά),

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.