ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΡΙΣΜΑ: Κανονικά πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες η πληρωμή για το κοινωνικό μέρισμα σε όσους δικαιούχους έχουν καταθέσει αιτήσεις στην πλατφόρμα koinonikomerisma.gr. Ενώ έχει ήδη πραγματοποιηθεί η πληρωμή για την 1η δόση, η 2η δόση για το κοινωνικό μέρισμα αναμένεται να πραγματοποιηθεί σύμφωνα με πληροφορίες στις 21 Δεκεμβρίου 2018 σε όλους τους δικαιούχους που έχουν καταθέσει αίτηση.

Η πλατφόρμα για το κοινωνικό μέρισμα 2018, koinonikomerisma.gr θα παραμείνει ανοικτή μέχρι και τις 21 Δεκεμβρίου, ενώ η πληρωμή στους νέους δικαιούχους αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 28 Δεκεμβρίου 2018.

Από την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου έχει ξεκινήσει η πληρωμή σε περίπου 1.5 εκατομμύρια δικαιούχους που έχουν υποβάλλει έγκυρες αιτήσεις για κοινωνικό μέρισμα.

Κοινωνικό μέρισμα 2018: Πως πρέπει να κάνουν αιτήσεις οι δικαιούχοι

Οι δικαιούχοι για κοινωνικό μέρισμα, με την είσοδο στο σύστημα θα πρέπει να να επιβεβαιώσουν τον Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ) και να εισάγουνμία διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) και τον αριθμό ενός κινητού τηλεφώνου που θα χρησιμοποιηθούν για την αποστολή τυχόν ειδοποιήσεων.

Εν συνεχεία θα πρέπει να συναινέσουν στην επεξεργασία των στοιχείων που απαιτούνται, δηλαδή των στοιχείων που αφορούν τον ίδιο, την/τον σύζυγο, τα προστατευόμενα τέκνα ή/και τυχόν φιλοξενούμενα μέλη και εφόσον συναινέσουν στην επεξεργασία προσωπικών και λοιπών στοιχείων, θα εμφανιστεί μια φόρμα που αναφέρει: προσωπικά στοιχεία, οικονομικά στοιχεία, περιουσιακά στοιχεία, μια ένδειξη για το αν πληρούται το κριτήριο της μόνιμης κατοικίας στην Ελλάδα την τελευταία πενταετία, μια ένδειξη για το αν ικανοποιείται το κριτήριο της ύπαρξης έστω και ενός μήνα πλήρους ασφάλισης φορέα κύριας ασφάλισης και έναν κατάλογο με τα μέλη του νοικοκυριού.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.

2 Σχόλια

Νεότερο
Καλύτερο Νεότερο Παλαιότερο
1
Λεγνιον Μπαλα

Πότε θα μπει το μέρισμα?

2
Λεγνιον Μπαλα

Δικαιούμαι μέρισμα?