ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΡΙΣΜΑ ΑΙΤΗΣΕΙΣ: Έχει ανοίξει η πλατφόρμα για το κοινωνικό μέρισμα 2019 και έχουν ήδη υποβληθεί πολλές αιτήσεις. Μέχρι στιγμής έχουν υποβληθεί πάνω από 700.000 αιτήσεις. Περίπου 600.000 από τα 2.5000 εκατομμύρια συνταξιούχων θα λάβει το βοήθημα, δηλαδή κάτω και από το 25%. Ακόμη όμως και αυτοί που θα το λάβουν, θα δουν στους λογαριασμούς τους να μπαίνει ένα ποσό λίγο μεγαλύτερο από την μισή χαμηλή τους σύνταξη.

Χάος στο www.koinonikomerisma.gr μιας και μέχρι στιγμής έχουν υποβληθεί πάνω από 700.000 αιτήσεις για κοινωνικό μέρισμα 2019.

Κοινωνικό μέρισμα – αιτήσεις

Στοιχεία εισόδου στο TaxisNet

ΑΦΜ
ΑΜΚΑ
IBAN τραπεζικού λογαριασμού στην Ελλάδα
Κινητό τηλέφωνο επικοινωνίας
Εφόσον όλα τα ενήλικα μέλη του νοικοκυριού σας έχουν συναινέσει, εμφανίζεται η ένδειξη που αναφέρει αν πληρούνται τα κριτήρια χορήγησης.
Στην περίπτωση που είστε δικαιούχος, ενημερώνεστε άμεσα για το ποσό του κοινωνικού μερίσματος που αντιστοιχεί στο νοικοκυριό σας. Διαφορετικά, εμφανίζεται η πρώτη αιτία απόρριψης.

Κοινωνικό μέρισμα – περιουσία

Η συνολική φορολογητέα αξία της ακίνητης περιουσίας όλων των μελών της ωφελούμενης μονάδας, στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό, όπως αυτή προσδιορίζεται για τον υπολογισμό του συμπληρωματικού ΕΝ.Φ.Ι.Α. με τις διατάξεις του ν. 4223/2013 (Α’ 287) και προκύπτει από την τελευταία εκδοθείσα μέχρι 31.10.2018 πράξη προσδιορισμού φόρου, δεν μπορεί να υπερβαίνει στο σύνολό της το ποσό των 125.000 ευρώ για μονομελή ωφελούμενη μονάδα, προσαυξανόμενη κατά 20.000 ευρώ για κάθε πρόσθετο μέλος και έως του ποσού των 185.000 ευρώ.

Δείτε το βίντεο από το ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE

Προβλήματα στη λειτουργία της πλατφόρμας για το κοινωνικό μέρισμα δεν αναμένονται, αφού όπως είπε ο υπεύθυνος της υπηρεσίας, «φέτος θεωρούμε ότι έχουν ωριμάσει οι συνθήκες» και τα περισσότερα που σημειώθηκαν πέρυσι αφορούσαν στη συνεργασία με άλλες πλατφόρμες.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.