ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΡΙΣΜΑ: Κλείνει σήμερα η πλατφόρμα koinonikomerisma.gr και είναι τελευταία ευκαιρία για αίτηση στο κοινωνικό μέρισμα 2018 σε όσους το δικαιούνται. Η πληρωμή των δικαιούχων για το κοινωνικό μέρισμα θα πραγματοποιηθεί στις 28 Δεκεμβρίου του 2018.Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να γνωρίζουν ότι στις 28 Δεκεμβρίου θα γίνει και η τελευταία πληρωμή για το κοινωνικό μέρισμα. Να υπενθυμίσουμε ότι έγινε άλλη μία πληρωμή στις 14/12/2018.

Κοινωνικό μέρισμα – Πόσοι το έχουν λάβει

Μέχρι σήμερα 1.600.000 νοικοκυριά μέχρι σήμερα έχουν υποβάλλει αιτήσεις για το κοινωνικό μέρισμα κι έχουν ξεπεραστεί τα 750 εκατομμύρια σε χρηματικό ποσό το οποίο αναλογεί σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που έδωσε ο Αναστάσιος Τάγαρης, πρόεδρος και διευθύνοντας σύμβουλος της ΗΔΙΚΑ. «Βέβαια στις 21 του μήνα θα κλείσει η πλατφόρμα, μετά θα γίνει έλεγχος, ενδεχομένως να εξαιρεθούν κάποιες περιπτώσεις. Θα δούμε πού ακριβώς θα κλείσει το ποσό κι ο αριθμός των ατόμων που τελικά δικαιούνται το μέρισμα.

Για να υποβάλλετε αίτηση και να διαπιστώσετε αν είστε δικαιούχος του κοινωνικού μερίσματος πρέπει να μπείτε στον διαδικτυακό τόπο www.koinonikomerisma.gr χρησιμοποιώντας τους προσωπικούς κωδικούς πρόσβασης του πληροφοριακού συστήματος TAXISnet της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων ενώ με τη είσοδό σας στο σύστημα θα σας ζητηθεί να επιβεβαιώσετε τον ΑΜΚΑ σας και να εισάγετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) σας και τον αριθμό ενός κινητού τηλεφώνου.

Δεν εισέπραξαν κοινωνικό μέρισμα οι πολίτες των οποίων δεν επιβεβαιώθηκε η μόνιμη διαμονή στην Ελλάδα μέσω της υποβολής φορολογικών δηλώσεων την τελευταία πενταετία και οι περισσότερες αιτήσεις όσων ανήκουν σε αυτή την κατηγορία απορρίφθηκαν αμέσως.

Κοινωνικό μέρισμα – Οδηγίες για αίτηση

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.