ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΡΙΣΜΑ ΑΙΤΗΣΗ: Άνοιξε η πλατφόρμα για αίτηση στο κοινωνικό μέρισμα. Η πρώτη εμπειρική συμβουλή είναι ότι με την ανακοίνωση της έναρξης λειτουργίας της εφαρμογής η κίνηση θα είναι μεγάλη και ενδεχομένως να υπάρξουν μικροπροβλήματα πρόσβασης. Τις επόμενες μια ή δύο ημέρες η κίνηση θα ομαλοποιηθεί και όλοι οι δικαιούχοι θα κάνουν τις αιτήσεις με την ησυχία τους.

Χιλιάδες πολίτες εισέρχονται αυτήν την ώρα στο koinokikomerisma.gr για να κάνουν αίτηση για κοινωνικό μέρισμα τώρα που άνοιξε η πλατφόρμα.

Οι πολίτες με την είσοδό τους στην εφαρμογή θα πρέπει να ελέγξουν τα στοιχεία τους από τα προσωπικά στοιχεία (ΑΦΜ, ΑΜΚΑ) μέχρι και τα περιουσιακά εισοδηματικά και οικογενειακά στοιχεία.

Κάθε λάθος θα πρέπει να διορθωθεί άμεσα με μια αίτηση σε κάποιο ΚΕΠ.

ΕΜΥ Καιρός: Που θα βρέξει αύριο 8 Δεκεμβρίου – Άγιος Πατάπιος (ΒΙΝΤΕΟ)

Αίτηση – Κριτήρια για κοινωνικό μέρισμα

Το νοικοκυριό θα πρέπει να έχει συνολικές τραπεζικές καταθέσεις που δεν θα ξεπερνούν τα 9000 ευρώ και ο δικαιούχος θα πρέπει να έχει τουλάχιστον ένα μήνα ασφάλισης έως το τέλος Νοεμβρίου του 2018.

Το ετήσιο εισόδημα για νοικοκυριά με ένα ενήλικο τέκνο να μην ξεπερνά τις 9.000 ευρώ και προσαυξάνεται κατά 4.500 ευρώ για κάθε επιπλέον ενήλικο μέλος και κατά 2.250 ευρώ για κάθε ανήλικο μέλος, και έως τις 27.000 ευρώ.

Η ακίνητη περιουσία στην Ελλάδα ή και στο εξωτερικό θα πρέπει να είναι συνολικής φορολογητέας αξίας μέχρι 125.000 ευρώ για νοικοκυριά με ένα μέλος (αντί 120.000 το 2017).

Το όριο των 125.000 ευρώ προσαυξάνεται κατά 15.000 ευρώ για κάθε πρόσθετο μέλος.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.

1 Σχόλιο

Νεότερο
Καλύτερο Νεότερο Παλαιότερο
1
ΜΠΟΥΡΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Αίτηση για το κοινωνικό μέρισμα