ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΡΙΣΜΑ: ΑΣΕΠ 3Κ/2018: Χιλιάδες πολίτες αγωνιούν για το πότε θα ανακοινωθούν τα επίσημα αποτελέσματα της ΑΣΕΠ 3Κ/2018. Στην προκήρυξη ΑΣΕΠ 3Κ/2018, για την συμπλήρωση των οριστικών αποτελεσμάτων, με βάση τις ίδιες πληροφορίες, απομένει η ανεύρεση περίπου 250 διοριστέων. Πότε θα πληρωθεί το κοινωνικό μέρισμα και το επίδομα ΚΕΑ.

ΑΣΕΠ 3Κ/2018-Πως θα βγουν τα αποτελέσματα βήμα βήμα:

ΑΣΕΠ 3Κ/2018: Πίνακας κατάταξης όλων των υποψηφίων που ελέγχθηκαν από το ΑΣΕΠ. Από τον πίνακα αυτόν θα αντληθούν επιλαχόντες με σειρά προτεραιότητας, στην περίπτωση που κάποιος από τους διοριστέους αρνηθεί τη θέση

ΑΣΕΠ 3Κ/2018: Δημιουργία αρχείων excell -πάνω από 300- από τη Μηχανοργάνωση του ΑΣΕΠ, με «πλήρη παραμετροποίηση»

ΑΣΕΠ 3Κ/2018: Δημοσιοποίηση των excell στο site του ΑΣΕΠ

ΑΣΕΠ 3Κ/2018: Η αναζήτηση του ονόματος ενός υποψηφίου θα γίνεται και με χρήση αριθμού αστυνομικής ταυτότητας (μηχανή αναζήτησης)

ΑΣΕΠ 3Κ/2018: Τελικός έλεγχος για «μηδέν μεταβολές» (αλλαγές) με την εισαγωγή και του τελευταίου διοριστέου υποψηφίου (8.166).

ΑΣΕΠ 3Κ/2018: Πίνακας 8.166 διοριστέων με φορέα διορισμού, στοιχεία ταυτότητας, αριθμός μορίων, θέση στον πίνακα κατάταξης, βαθμίδα εκπαίδευσης, ειδικότητα.

Έρχεται νέο κοινωνικό μέρισμα από την κυβέρνηση. Το πακέτο μέτρων αναμένεται να ανακοινωθεί μετά το Πάσχα και ένα μέρος αυτών θα είναι μόνιμου χαρακτήρα ενώ ένα άλλο θα είναι εφάπαξ.

Εκτός από το κοινωνικό μέρισμα, εξετάζεται το ενδεχόμενο επαναφοράς της έκπτωσης φόρου στην περίπτωση εφάπαξ καταβολής, προκειμένου να επιβραβεύονται οι συνεπείς φορολογούμενοι.

Πότε θα πληρωθεί το επίδομα ενοικίου και το ΚΕΑ.

 

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.