ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΡΙΣΜΑ: Ανατροπή στα δεδομένα για το κοινωνικό μέρισμα φέρνει η σημερινή είδηση για την σύντομη καταβολή των χρημάτων στους δικαιούχους που έχουν κάνει αίτηση στο koinonikomerisma.gr. Ενώ αρχικά ήταν προγραμματισμένο τα χρήματα να κατατεθούν στις 14 Δεκεμβρίου τα δεδομένα άλλαξαν και τα χρήματα αναμένεται να κατατεθούν από σήμερα Πέμπτη το απόγευμα στους λογαριασμούς.

Σήμερα Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου αναμένεται να καταβληθεί το κοινωνικό μέρισμα στους δικαιούχους μετά από ανατροπή, ενώ για όσες αιτήσεις εγκριθούν από σήμερα έως και τις 21 Δεκεμβρίου, που είναι η καταληκτική ημερομηνία, το κοινωνικό μέρισμα θα καταβληθεί στους λογαριασμούς των δικαιούχων την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου.

Επισκεφθείτε την ηλεκτρονική πλατφόρμα, για να ενημερωθείτε για τη διαδικασία και να υποβάλετε τις αιτήσεις σας: https://www.koinonikomerisma.gr».

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μπουν στην πλατφόρμα, για να διαπιστώσουν αν είναι δικαιούχοι του κοινωνικού μερίσματος και να υποβάλουν αιτήσεις για την καταβολή του, χρησιμοποιώντας τους προσωπικούς κωδικούς πρόσβασης του πληροφοριακού συστήματος TAXISnet της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ).

Κοινωνικό μέρισμα: αιτήσεις

Μπείτε στην πλατφόρμα.

Ελέγξτε τα στοιχεία σας.

Συμπληρώστε τον IBAN σας.

Ενημερώστε τους φιλοξενούμενούς σας να δώσουν τη συγκατάθεσή τους.

Δείτε αν πληροίτε τα κριτήρια επιλεξιμότητας.

Αποδεχθείτε το κοινωνικό μέρισμα του 2018.

Αν κατά τα τέσσερα πρώτα βήματα έχει προκύψει η ανάγκη διόρθωσης των στοιχείων σε ΚΕΠ ή στον Ενιαίο Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ), για να ενημερωθεί η πλατφόρμα με τις αλλαγές που έχουν γίνει, πρέπει οι πολίτες να ζητήσουν να γίνει επαναξιολόγηση του νοικοκυριού τους, κάνοντας την επιλογή στην οθόνη «Αξιολόγηση επιλεξιμότητας κοινωνικού μερίσματος».

Η διαδικασία θα πρέπει σε κάθε περίπτωση να ολοκληρωθεί εντός της σχετικής προθεσμίας αποδοχής του κοινωνικού μερίσματος.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.