ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΡΙΣΜΑ: Από το απόγευμα της 13ης Δεκεμβρίου αναμένεται να κατατεθούν τα ποσά στους λογαριασμούς των δικαιούχων για το κοινωνικό μέρισμα 2018, αφού πρώτα έκαναν αιτήσεις στο koinonikomerisma.gr. Η συγκεκριμένη ανατροπή, αφορά κυρίως όσους κατέθεσαν την αίτηση έως και την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018. Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες για το κοινωνικό μέρισμα και τους τρόπους καταβολής του παρακάτω.

Ξεκινά από σήμερα 13 Δεκεμβρίου 2018, η καταβολή ποσών για το κοινωνικό μέρισμα 2018, στο koinonikomerisma.gr μετά την ανατροπή που έγινε στους σχεδιασμούς.

Για να υποβάλετε αίτηση και να διαπιστώσετε αν είστε δικαιούχος για κοινωνικό μέρισμα πρέπει να μπείτε στον διαδικτυακό τόπο www.koinonikomerisma.gr χρησιμοποιώντας τους προσωπικούς κωδικούς πρόσβασης του πληροφοριακού συστήματος TAXISnet της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (σύμφωνα με την ΚΥΑ αρθ. 3 παρ.1).

Εφόσον είστε δικαιούχος του μερίσματος και συνταξιούχος ή λαμβάνετε το επίδομα ανασφάλιστων υπερηλίκων του ΟΓΑ, δείτε την ερώτηση Α6.

Στο κοινωνικό μέρισμα του 2018 θα γίνει διασταύρωση του πεδίου του ΑΦΜ στο IBAN του λογαριασμού σας και θα βλέπετε προειδοποιητικό μήνυμα αν τα στοιχεία δεν διασταυρώνονται.

Σε κάθε περίπτωση, αν ολοκληρώσετε την αίτηση υποβάλλοντας λάθος IBAN, μπορείτε να ακυρώσετε την αίτησή σας και να υποβάλλετε νέα, συμπληρώνοντας αυτή τη φορά σωστά το ΙΒΑΝ, πάντα εντός της προθεσμίας των αιτήσεων.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούν να αιτηθούν για κοινωνικό μέρισμα

Αυτό που μπορεί να γίνει είναι να αιτηθεί για το κοινωνικό μέρισμα είτε ο πατέρας σας είτε η μητέρα σας και να τον συμπεριλάβουν στην αίτηση ως φιλοξενούμενο μέλος.

Επίσης, στην αίτηση θα πρέπει να συμπεριληφθούν και όλα τα υπόλοιπα μέλη του νοικοκυριού (αν υπάρχουν) που κατοικούν κάτω από την ίδια στέγη.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.