ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΡΙΣΜΑ 2019: Σε λειτουργία και πάλι η πλατφόρμα για το κοινωνικό μέρισμα 2019. Άνοιξε και πάλι η ηλεκτρονική πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων από τους δικαιούχους για το κοινωνικό μέρισμα του 2018. Για αρκετές ώρες η εφαρμογή βρισκόταν εκτός λειτουργίας λόγω του ότι δεν μπόρεσε να "σηκώσει" τον όγκο των αιτήσεων ή των επισκέψεων σε αυτή. Σημειώνεται πως η ηλεκτρονική πλατφόρμα άνοιξε από την Παρασκευή το βράδυ. Η καταβολή του κοινωνικού μερίσματος αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 14 Δεκεμβρίου.

Κοινωνικό μέρισμα 2019 – IBAN

Στο κοινωνικό μέρισμα του 2018 θα γίνει διασταύρωση του πεδίου του ΑΦΜ στο IBAN του λογαριασμού σας και θα βλέπετε προειδοποιητικό μήνυμα αν τα στοιχεία δεν διασταυρώνονται.

Σε κάθε περίπτωση, αν ολοκληρώσετε την αίτηση υποβάλλοντας λάθος IBAN, μπορείτε να ακυρώσετε την αίτησή σας και να υποβάλλετε νέα, συμπληρώνοντας αυτή τη φορά σωστά το ΙΒΑΝ, πάντα εντός της προθεσμίας των αιτήσεων.

Κοινωνικό μέρισμα – Φιλοξενούμενοι

Εφόσον το νοικοκυριό σας έχει και ενήλικα φιλοξενούμενα μέλη, για να δείτε αν πληροίτε τα κριτήρια απαιτείται η συγκατάθεση των φιλοξενούμενων ατόμων, μέσω των κωδικών τους στο Taxis-net, για την επεξεργασία των δεδομένων τους.

Η θετική συγκατάθεση όλων των φιλοξενούμενων ενηλίκων εντός της προθεσμίας είναι απαραίτητη προϋπόθεση ολοκλήρωσης της αίτησης. Συνεπώς, πρέπει να επικοινωνήσετε άμεσα με τους φιλοξενούμενούς σας (στη φόρμα αναγράφονται τα στοιχεία των ατόμων των οποίων η συναίνεση απαιτείται) ώστε να μπουν στον δικτυακό τόπο με τους δικούς τους κωδικούς και να συναινέσουν.

Δείτε το βίντεο του ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE

Κοινωνικό μέρισμα 2019 – αίτηση online

Στοιχεία εισόδου στο TaxisNet
ΑΦΜ
ΑΜΚΑ

IBAN τραπεζικού λογαριασμού στην Ελλάδα
Κινητό τηλέφωνο επικοινωνίας

Εφόσον όλα τα ενήλικα μέλη του νοικοκυριού σας έχουν συναινέσει, εμφανίζεται η ένδειξη που αναφέρει αν πληρούνται τα κριτήρια χορήγησης.

Στην περίπτωση που είστε δικαιούχος, ενημερώνεστε άμεσα για το ποσό του κοινωνικού μερίσματος που αντιστοιχεί στο νοικοκυριό σας. Διαφορετικά, εμφανίζεται η πρώτη αιτία απόρριψης.

 

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.