Κοινωνικό Φροντιστήριο: Δωρεάν μαθήματα προσφέρει και φέτος το Κοινωνικό Φροντιστήριο του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Ευαγγελίστριας Περιστερίου για 7η σχολική χρονιά.

Το Κοινωνικό Φροντιστήριο του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Περιστερίου λειτουργεί για ακόμη μια σχολική χρονιά με πλήρες διδακτικό πρόγραμμα και με εθελοντές καθηγητές όλων των ειδικοτήτων που απαιτούνται για τα μαθήματα των τριών τάξεων του Λυκείου υπό την ευθύνη του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Περιστερίου κ.Κ. Χρυσόστομου. Πέρυσι το εν λόγω Κοινωνικό Φροντιστήριο είχε 81% επιτυχία στις πανελλαδικές εξετάσεις.

Κοινωνικό Φροντιστήριο του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Περιστερίου

Καλούνται οι μαθητές και οι μαθήτριες, που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να φοιτήσουν σε ένα ιδιωτικό φροντιστήριο, να προσέλθουν στο Κοινωνικό Φροντιστήριο και να εγγραφούν, έχοντας έτσι ίσες ευκαιρίες και ίσα δικαιώματα στη μάθηση αλλά και στην επιτυχή συμμετοχή τους στις πανελλαδικές εξετάσεις της Γ´ Λυκείου.

Εγγραφές Κοινωνικού Φροντιστηρίου

Οι εγγραφές για τα δωρεάν μαθήματα θα πραγματοποιούνται καθημερινώς, εκτός Σαββάτου και Κυριακής από την Δευτέρα 3 Σεπτέμβριου, κατά τις ώρες 10:00-12:00 και 18:00-20:00 από τον υπεύθυνο του κοινωνικού φροντιστηρίου πάτερ Αλέξανδρο.

Επικοινωνία

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται κατά τις προαναφερθείσες ημέρες και ώρες στο γραφείο του Κοινωνικού Φροντιστηρίου και στα τηλέφωνα 210 57 11 633 και 6945 391 654.

Ιερός Μητροπολιτικός Ναός Ευαγγελιστρίας Λεωφόρος Παναγή Τσαλδάρη (πλατεία δημαρχείου Περιστερίου).
Στάση Μετρό Περιστέρι.

Χάρτης Ιερός Ναός Ευαγγελιστρίας Περιστερίου

Ιερά Μητρόπολη Περιστερίου
Ιερός Μητροπολιτικός Ναός Ευαγγελιστρίας Περιστερίου

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.