ΕΛΛΑΔΑ-ΝΕΑ: Mε 23 υπαλλήλους ενισχύεται άμεσα ο ΔΕΔΔΗΕ, σε τέσσερις περιοχές της χώρας. Ποιοι θα είναι οι μισθοί του νέου προγράμματος Κοινωφελής εργασίας του ΟΑΕΔ

Κοινωφελής εργασία – Οι μισθοί του νέου προγράμματος

Υπενθυμίζεται ότι με βάση το έως πρότινος χρονοδιάγραμμα, η δημοσιοποίηση της Δημόσιας Πρόσκλησης τοποθετείται για τα τέλη Μαρτίου (ή αρχές Απριλίου).

Οι 36.500 συνολικά ωφελούμενοι άνεργοι (ηλικίας έως 67 ετών) θα έχουν μισθό έως 546 ευρώ το μήνα.

Τα τελευταία νέα, από πηγές του Οργανισμού, αναφέρουν ότι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν ενδείξεις για μετάθεση της ημερομηνίας δημοσιοποίησης της προκήρυξης.

Ωστόσο, οι ίδιες πηγές, δεν αποκλείουν την πιθανότητα “να χρειαστεί η μεταφορά κονδυλίων από τον κρατικό προϋπολογισμό σε κωδικούς που αφορούν στην αντιμετώπιση του κορωνοϊού”, ιδίως εάν αυξηθούν ραγδαία τα κρούσματα.

Σε μία τέτοια περίπτωση -και εφόσον οι δείκτες το επιβάλλουν- όλα είναι πιθανά: Ακόμη και η προσωρινή αναβολή της έκδοσης του προγράμματος.

Οι ενδιαφερόμενοι, κατόπιν πρόσκλησης του ΟΑΕΔ, θα πρέπει να υποβάλουν, αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο, αίτηση συμμετοχής για την τοποθέτησή τους στις προκηρυσσόμενες θέσεις, για μία ειδικότητα, επιλέγοντας από μία μέχρι τρεις υπηρεσίες τοποθέτησης ή/και επιβλέποντες φορείς.

ΑΣΕΠ – ΔΕΔΔΗΕ

ΑΣΕΠ: Mε 23 υπαλλήλους ενισχύεται άμεσα ο ΔΕΔΔΗΕ, σε τέσσερις περιοχές της χώρας.

Συγκεκριμένα, ζητείται προσωπικό σε Κατερίνη, Αλεξανδρούπολη, Κοζάνη και Κομοτηνή.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους από τις 18 έως τις 27 Μαρτίου.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.