ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑ ΟΑΕΔ : Νέα κοινωφελής εργασία από τον ΟΑΕΔ - προγράμματα. Διαβάστε αναλυτικά τις οδηγίες για τις προκηρύξεις του ΑΣΕΠ.

ASEP- Προκηρύξεις ΑΣΕΠ : Οι υποψήφιοι που αποδεικνύουν τη γνώση χειρισμού Η/Υ με τον τίτλο σπουδών τους, πρέπει απαραιτήτως να συμπληρώσουν τον κωδικό 001 για τις θέσεις που απαιτείται ως πρόσθετο προσόν».

Χρήση τίτλου σπουδών: Στο δίλημμα των υποψηφίων ΤΕ, ποιό τίτλο σπουδών να καταθέσουν (πτυχίο ΤΕΙ ή Απολυτήριο Λυκείου), η απάντηση είναι σαφής:

Αυτόν που έχει το μεγαλύτερο βαθμό και άρα δίνει τα περισσότερα μόρια.

ASEP- Προκηρύξεις ΑΣΕΠ : Οι θέσεις μπορεί να προορίζονται για τον κλάδο Τελωνειακών, ωστόσο η ζητούμενη εμπειρία από την προκήρυξη δεν είναι αυτού του κλάδου. Συμμετέχουν, όπως προαναφέρθηκε, όλοι οι υποψήφιοι διοικητικών ειδικοτήτων.

Η γνώση χειρισμού Η/Υ είναι απαραίτητο πρόσθετο προσόν για τον διορισμό. Η σχετική γνώση θα πρέπει να αναφέρεται και στα 4 αντικείμενα, διαφορετικά θα απορριφθεί η αίτηση. Η διατύπωση της προκήρυξης είναι σαφής:

«Γνώση χειρισμού Η/Υ στα αντικείμενα:

(α) επεξεργασίας κειμένων,

(β) υπολογιστικών φύλλων και

(γ) υπηρεσιών διαδικτύου.

ΟΑΕΔ – Κοινωφελής εργασία παράταση

ΟΑΕΔ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑ : Η παράταση αποσκοπεί: στη βελτίωση της οικονομικής κατάστασης των ανέργων, στην αποτελεσματική στήριξη των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, στην κάλυψη κοινωνικών αναγκών, στην αναβάθμιση των παρεχόμενων προς τους πολίτες υπηρεσιών και υπηρεσιών κοινής ωφέλειας της δημόσιας διοίκησης στην αντιμετώπιση των προσφυγικών ροών και στην αναβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών ασύλου.

Κοινωφελής εργασία ΟΑΕΔ : Χρονικό διάστημα συνεχόμενης εγγεγραμμένης ανεργίας του/ης συζύγου: 1 μόριο ανά πλήρη μήνα
Αναπηρία ωφελουμένου σε ποσοστό 50% και άνω: 15 μόρια
Ηλικία 18 έως 29 ετών:15 μόρια

30 έως 44 ετών: 25 μόρια
45 έως 54 ετών: 35 μόρια
55 ετών και άνω: 45 μόρια

Αριθμός ανηλίκων τέκνων: 10 μόρια για κάθε ανήλικο τέκνο

Κοινωφελής εργασία ΟΑΕΔ : Γονέας προστατευόμενου ή προστατευόμενων τέκνων ΑΜΕΑ, ανηλίκων ή και ενηλίκων, με ποσοστό αναπηρίας 67% και άνω: 10 μόρια

Δικαιούχοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ): 35 μόρια

Ωφελούμενοι που δεν είχαν τοποθετηθεί σε ολοκληρωμένες ή υπό υλοποίηση δράσεις της προγραμματικής περιόδου ΕΣΠΑ 2014-2020: 20 μόρια

Εντοπιότητα: 20 μόρια

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.