ΕΛΛΑΔΑ-ΝΕΑ: Μέσα σε ένα μήνα οι άνεργοι του ΟΑΕΔ θα κληθούν να υποβάλλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής μέσω του oaed.gr στο νέο Πρόγραμμα Κοινωφελούς εργασίας στους δήμους, περιφέρειες, Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφερειών, Υπηρεσίες Υπουργείων και άλλων φορέων. Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία υποβολής αιτήσεων και δικαιολογητικών σε νοσοκομεία και φορείς υγείας της χώρας.

ΟΑΕΔ- Νέο πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας για 36.500 ανέργους

Μέσα σε ένα μήνα οι άνεργοι του ΟΑΕΔ θα κληθούν να υποβάλλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής μέσω του oaed.gr στο νέο Πρόγραμμα Κοινωφελούς εργασίας στους δήμους, περιφέρειες, Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφερειών, Υπηρεσίες Υπουργείων και άλλων φορέων.

Η Κοινή Υπουργική Απόφαση των Υπουργείων Εργασίας και Εσωτερικών που υπεγράφη από τον Υπουργό Εργασίας Γιάννη Βρούτση και τον Υπουργό Εσωτερικών Παναγιώτη Θεοδωρικάκο προβλέπει την πρόσληψη 36.500 ατόμων τα οποία θα περάσουν από υποχρεωτική κατάρτιση.

Ο βασικός σκοπός του νέου Προγράμματος 8μηνης διάρκειας, είναι η επανασύνδεση των μακροχρονίων ανέργων και ευάλωτων ομάδων στην αγορά εργασίας, η αναβάθμιση των δεξιοτήτων των ανέργων, η κάλυψη των κοινωνικών αναγκών και η σύζευξη των παραγωγικών ικανοτήτων των ανέργων με τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας.

Το Πρόγραμμα, συνολικής δαπάνης 277 εκατ. ευρώ περίπου, θα χρηματοδοτηθεί από εθνικούς και ευρωπαϊκούς πόρους και παράλληλα με την απασχόληση που θα προσφέρει, θα παρέχει υποχρεωτική κατάρτιση και πιστοποίηση νέων δεξιοτήτων στους ωφελούμενους ως σημαντικό εφόδιο για την περαιτέρω εξέλιξή τους στην αγορά εργασίας.

ΑΣΕΠ – Προσλήψεις σε νοσοκομεία και φορείς της χώρας

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία υποβολής αιτήσεων και δικαιολογητικών σε νοσοκομεία και φορείς υγείας της χώρας.

Θα επιλεγούν 180 απόφοιτοι Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης, των εξής ειδικοτήτων:

Φύλακες -Νυκτοφύλακες
Βοηθοί Μαγείρων
Προσωπικό Ασφαλείας
Λαντζιέρηδες
Τραπεζοκόμοι
Καθαριστές
Βοηθητικό προσωπικό
Το νέο προσωπικό θα υπογράψει 12μηνη σύμβαση εργασίας.

ΑΣΕΠ: 24 προσλήψεις στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών
ΑΣΕΠ: 95 προσλήψεις στο ΨΝΑ «Δρομοκαΐτειο»
ΑΣΕΠ: 6 συμβάσεις στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς
ΑΣΕΠ: 35 νέες προσλήψεις στην 1η ΥΠΕ
ΑΣΕΠ: Θέσεις εργασίας στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων
ΑΣΕΠ: 6 συμβάσεις στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.