Δείτε live την κίνηση εδώ - Οι δρόμοι που θα κλείσουν στην Αθήνα μόλις μπουν τα τρακτέρ.

Με τρακτέρ θα διαδηλώσουν το απόγευμα στην Πλατεία Συντάγματος αγρότες από όλη την χώρα. Σε συνεννόηση με την αστυνομία οι αγρότες κινούνται στη δεξιά λωρίδα με σκοπό να διασφαλιστεί η ομαλή και ασφαλής κάθοδος των τρακτέρ στο λεκανοπέδιο. Στις 12 το μεσημέρι αναμένεται να είναι στα διόδια των Αφιδνών όπου θα τους σταματήσει η αστυνομία προκειμένου να μπουν συντεταγμένα στην πρωτεύουσα.

Δύσκολη αναμένεται να είναι η σημερινή ημέρα για τους οδηγούς στην Αττική καθώς η «κάθοδος των αγροτών» αναμένεται να «παραλύσει» το κέντρο της πρωτεύουσας από το μεσημέρι της Τρίτης (20/2) και μετά.

Από πολύ νωρίς το πρωί έχουν αρχίσει να εμφανίζονται καθυστερήσεις στο οδικό δίκτυο της Αθήνας, με τα οχήματα ήδη να κινούνται σε χαμηλές ταχύτητες στην περιοχή του Κηφισού.

Αυτή την ώρα, λόγω ύποπτου αντικειμένου έχει διακοπεί η κυκλοφορία των αυτοκινήτων από το ύψος της πλατείας Βάθη και της οδού Λιοσίων από το ύψος της οδού Μάγερ.

agrotes-kinisi

Δείτε live την κίνηση εδώ

Κλείσιμο
Η κίνηση στην Αττική Οδό

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Με συνοδεία περιπολικών της ελληνικής αστυνομίας θα γίνει η κάθοδος των τρακτέρ από το Κάστρο Βοιωτίας όσο και από τα Μέγαρα Αττικής, όπου αναμένεται να συγκεντρωθούν πριν τη μετάβαση στην Αθήνα.

Σύμφωνα με την ελληνική αστυνομία, προκειμένου να μην υπάρξει επιπλέον επιβάρυνση της κυκλοφορίας έχει προγραμματισθεί τα λεωφορεία που θα μεταφέρουν αγρότες να σταθμεύσουν στο Ολυμπιακό Στάδιο. Λόγω των μέτρων, αναμένεται να πραγματοποιηθούν τροποποιήσεις και στα δρομολόγια και τις στάσεις των συγκοινωνιακών μέσων (Λεωφορεία – Τρόλεϊ).

Συγκεκριμένα, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα εφαρμοστούν είναι οι εξής:

-Προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας κατά μήκος του δρομολογίου που θα ακολουθήσουν τα αγροτικά οχήματα: Λεωφόρος Αθηνών, Αχιλλέως, πλατεία Καραϊσκάκη. Θα κινηθούν αντίθετα στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου, την πλατεία Ομονοίας και την οδό Πανεπιστημίου, προκειμένου να φθάσουν στο Σύνταγμα. Θα υπάρξει προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας πέριξ της πλατείας Ομονοίας.

-Θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στη Λεωφόρο Αμαλίας, την οδό Πανεπιστημίου, τη Λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας και σε όλες τις κάθετες σε αυτές οδούς.

-Η Βασιλίσσης Σοφίας θα διακοπεί από το ύψος της Βουλής και η κυκλοφορία στην κάθοδο θα γίνεται μέχρι και την οδό Σέκερη.

-Τα οχήματα που θα κινούνται στην οδό Ακαδημίας θα κατευθύνονται μόνο προς την άνοδο της Βασιλίσσης Σοφίας.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.