Προτροπή της ΕΛΑΣ να αποφύγουν οι οδηγοί τις μετακινήσεις στο κέντρο της Αθήνας λόγω των αγροτικών κινητοποιήσεων - Σε ισχύ τίθενται σταδιακά από αυτή την ώρα και τα μέτρα της ΕΛ.ΑΣ, προκειμένου να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη πραγματοποίηση του συλλαλητηρίου
Σε εξέλιξη βρίσκεται πορεία κονβόι τρακτέρ προς την Αθήνα και συγκεκριμένα προς την πλατεία Συντάγματος όπου στις 18:30 το απόγευμα οι αγρότες θα πραγματοποιήσουν συλλαλητήριο διαμαρτυρίας.
Στο πλαίσιο αυτό ο προϊστάμενος Θαλάμου Επιχειρήσεων Παρακολούθησης και Ελέγχου Κυκλοφορίας (ΘΕΠΕΚ), αστυνομικός υποδιευθυντής Θεοφάνης Αναγνώστου με δήλωσή του προτρέπει τους οδηγούς να αποφύγουν να μετακινηθούν στο κέντρο της Αθήνας ενώ, όπως επισήμανε, θα υπάρξουν κατά περίπτωση διακοπές και εκτροπές κυκλοφορίας, με σκοπό την καλύτερη διαχείριση της κίνησης.
Δείτε live την κίνηση εδώ
Ήδη, το πρώτο γκρουπ με τα εννέα τακτέρ βρίσκεται στο Σύνταγμα. Αναμένεται από λεπτό σε λεπτό να φτάσουν και άλλα δύο γκρούπ.




































