Κίνηση θα συναντήσουν οι οδηγοί, στην εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας, στο ρεύμα προς Πειραιά, στο ύψος της Αττικής Οδού, όπως και στον Κηφισό, στο ανοδικό ρεύμα, στο ύψος της Πέτρου Ράλλη.

Μεγάλο μποτιλιάρισμα αυτή την ώρα στους δρόμους της Αθήνας με χαοτική κίνηση – Μεγάλες καθυστερήσεις τώρα στο κέντρο – Live εικόνα
Μποτιλιάρισμα με άκρως αυξημένη κίνηση καταγράφεται αυτή την ώρα, μεσημέρι Πέμπτης στους πιο κεντρικούς οδικούς άξονες του Λεκανοπεδίου Αττικής.

Κίνηση θα συναντήσουν οι οδηγοί, στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας, στο ρεύμα προς Πειραιά, στο ύψος της Αττικής Οδού, όπως και στον Κηφισό, στο ανοδικό ρεύμα, στο ύψος της Πέτρου Ράλλη.

Απροσπέλαστοι λεωφόροι Αλεξάνδρας, Μεσογείων, Κατεχάκη ενώ κίνηση επίσης, θα συναντήσουν οι οδηγοί και στη λεωφόρο Κηφισίας, στο ρεύμα προς Κηφισιά, από Κατεχάκη έως Εθνικής Αντιστάσεως.

Χαμηλές ταχύτητες εντοπίζονται και στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας και στα δύο ρεύματα και επί της λεωφόρου Βασιλέως Κωνσταντίνου, στο ανοδικό ρεύμα, από Χίλτον.

Μποτιλιάρισμα με καθυστερήσεις θα συναντήσουν οι οδηγοί αυτή την ώρα, επί της λεωφόρου Ποσειδώνος, στο ρεύμα προς Γλυφάδα, από λεωφόρο Κηφισού έως το ύψος του Σταύρος Νιάρχος και προς Πειραιά από Παλαιό Αεροδρόμιο Ελληνικού μέχρι το Καλαμάκι.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.