Ελαφρώς αυξημένη η κίνηση και στην Κατεχάκη, στο ρεύμα προς Καρέα και στη λεωφόρο Κηφισίας, στο ρεύμα προς Αθήνα, στο ύψος του Ψυχικού, όπως και στη λεωφόρο Βασιλίσσης Αμαλίας.

Δείτε την κίνηση τώρα στους δρόμους, μέσω του χάρτη της Google
Χωρίς σημαντικά κυκλοφοριακά προβλήματα διεξάγεται η κίνηση αυτή την ώρα στους πιο κεντρικούς οδικούς άξονες του Λεκανοπεδίου Αττικής.

Ωστόσο, οι οδηγοί θα συναντήσουν κίνηση τώρα, λίγα λεπτά πριν τις 10 το πρωί, επί της λεωφόρου Ποσειδώνος, στο ρεύμα προς Πειραιά, στο ύψος του Αλίμου.

Δείτε live την κίνηση ΕΔΩ

Ελαφρώς αυξημένη η κίνηση και στην Κατεχάκη, στο ρεύμα προς Καρέα και στη λεωφόρο Κηφισίας, στο ρεύμα προς Αθήνα, στο ύψος του Ψυχικού, όπως και στη λεωφόρο Βασιλίσσης Αμαλίας.

ΤΕΛΗ ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗΣ 2020

Αλλάζει ριζικά ο τρόπος υπολογισμού των τελών ταξινόμησης Ι.Χ. αυτοκινήτων με το σχέδιο νόμου που δόθηκε από το υπουργείο Οικονομικών προς δημόσια διαβούλευση.

Σύμφωνα με το υπουργείο Οικονομικών, η ρύθμιση εντάσσεται στο πλαίσιο της ευρύτερης κυβερνητικής πολιτικής για την ανανέωση του υφιστάμενου στόλου αυτοκινήτων και την προώθηση μη ρυπογόνων οχημάτων νέας τεχνολογίας.

Ειδικότερα, καθιερώνεται νέο σύστημα προοδευτικής φορολόγησης επιβατικών αυτοκινήτων και αναμορφώνονται σε συνάρτηση με την παλαιότητα του οχήματος αναλογικότερα οι προσαυξήσεις, οι οποίες επιβάλλονται με βάση την αντιρρυπαντική τεχνολογία EURO.

Συγκεκριμένα, το νομοσχέδιο αλλάζει τον τρόπο υπολογισμού του τέλους ταξινόμησης στα καινούργια και εισαγόμενα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα, ενώ ελκυστικά θα γίνουν τα υβριδικά μοντέλα, στα οποία η έκπτωση του τέλους ταξινόμησης φθάνει στο 75% εφόσον εκπέμπουν έως 50 γραμμάρια CO2.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.