Αυτή την ώρα, 15:00, καταγράφονται μεγάλες καθυστερήσεις επί της λεωφόρου Κηφισίας, στο ρεύμα προς Κηφισιά, όπως και στη λεωφόρο Μεσογείων στο ρεύμα προς Αθήνα, από τη συμβολή της λεωφόρου με την Κατεχάκη. Η κίνηση στους δρόμους διεξάγεται μετ' εμποδίων σε κεντρικούς οδικούς άξονες του Λεκανοπεδίου Αττικής.

Οι αστυνομικοί θα προχωρούν και σε κλείσιμο δρόμων ώστε να επιτευχθεί η ταχεία και ασφαλής διάβαση των αυτοκινητοπομπών
Αυστηρά είναι τα μέτρα ασφαλείας στην Αθήνα και ειδικότερα στο κέντρο της πρωτεύουσας λόγω της Συνόδου Κορυφής της EUMED 9 που διοργανώνεται στο Κέντρο Πολιτισμού του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

Στελέχη από όλες τις Υπηρεσίες βρίσκονται επί ποδός από νωρίς το πρωί, ενώ σε συγκεκριμένες περιοχές έχουν απαγορευτεί οι συναθροίσεις.

Αυτή την ώρα, 15:00, καταγράφονται μεγάλες καθυστερήσεις επί της λεωφόρου Κηφισίας, στο ρεύμα προς Κηφισιά, όπως και στη λεωφόρο Μεσογείων στο ρεύμα προς Αθήνα, από τη συμβολή της λεωφόρου με την Κατεχάκη. Η κίνηση στους δρόμους διεξάγεται μετ’ εμποδίων σε κεντρικούς οδικούς άξονες του Λεκανοπεδίου Αττικής.

Τεράστιο μποτιλιάρισμα έχει δημιουργηθεί και στη λεωφόρο Αλίμου – Κατεχάκη.

Οι αστυνομικοί θα προχωρούν και σε κλείσιμο δρόμων ώστε να επιτευχθεί η ταχεία και ασφαλής διάβαση των αυτοκινητοπομπών.

LIVE η κίνηση στους δρόμους ΕΔΩ

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ με εντολή της αστυνομίας, σήμερα οι σταθμοί «Σύνταγμα» και «Πανεπιστήμιο» του μετρό θα κλείσουν στις 5 το απόγευμα και οι συρμοί θα διέρχονται από αυτούς χωρίς στάση.

Αλλαγές έχουν ανακοινωθεί για τα δρομολόγια του μετρό από και προς Αεροδρόμιο.

Drones και ελικόπτερα δίνουν εικόνα στο κέντρο επιχειρήσεων, ώστε να διασφαλιστεί η προσαρμογή των μέτρων σε περίπτωση που απαιτηθεί, ενώ οι αστυνομικοί θα προχωρούν και σε κλείσιμο δρόμων ώστε να επιτευχθεί η ταχεία και ασφαλής διάβαση των αυτοκινητοπομπών.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.