Η τροχαία ζητεί από τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Στο διάστημα αυτό θα ισχύσουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ως εξής:

Προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη δεξιά λωρίδα της λεωφόρου Ποσειδώνος, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Μεταμορφώσεως έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Κανάρη, ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα.
Πλήρης διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων στον παράδρομο της λεωφόρου Ποσειδώνος, 50μ. από το ύψος της συμβολής της με τη λεωφόρο Καλαμακίου έως την έξοδο παρακείμενου χώρου στάθμευσης, μέγιστου μήκους 60μ., ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα.
Η τροχαία ζητεί από τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Παράλληλα αυξημένη είναι η κίνηση:

Στην Αθηνών-Λαμίας (από την Αθηνών έως τον κόμβο Καλυφτάκη)
Στην Λεωφ. Αλεξάνδρας
Στην Λεωφ. Κηφισίας στο ρεύμα της καθόδου
Στην Βασ. Σοφίας στο ρεύμα της καθόδου
Στην Οδό Σταδίου, όπως και στην Πειραιώς τμηματικά
Στην Λ. Ποσειδώνος (από την Καραϊσκάκη έως την Αλίμου, στο ρεύμα προς Γλυφάδα)

Στο κυκλοφοριακό κομφούζιο, έρχεται να προστεθούν και οι εργασίες κατασκευής πεζογέφυρας, που εκτελούνται έως τις 8 Ιουνίου καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου στο οδικό δίκτυο του δήμου Αλίμου, επί της λεωφόρου Ποσειδώνος, με αποτέλεσμα η κίνηση στην περιοχή να είναι ιδιαιτέρως αυξημένη.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.