Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από την Αττική Οδό, τα οχήματα έχουν απομακρυνθεί από την περιοχή, ωστόσο παραμένουν οι καθυστερήσεις.

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η έξοδος των εκδρομέων του καλοκαιριού, ωστόσο η κίνηση στους πιο κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου σήμερα είναι άκρως αυξημένη.

Κίνηση τώρα θα συναντήσουν οι οδηγοί και στα δύο ρεύμα του Κηφισού, αλλά και στη λεωφόρο Αθηνών, ενώ καθυστερήσεις καταγράφονται και στο κέντρο της Αθήνας.

Πριν από λίγο, σημειώθηκε και τροχαίο ατύχημα στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας στο ύψος Κηφισίας στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο. Οι καθυστερήσεις ξεκινούν από τον κόμβο Μεταμόρφωσης έως και τον κόμβο Κηφισίας.

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από την Αττική Οδό, τα οχήματα έχουν απομακρυνθεί από την περιοχή, ωστόσο παραμένουν οι καθυστερήσεις.

Εικόνα της κίνησης τώρα από την περιοχή, ώρα 09:50

Δείτε βίντεο, πού έχει κίνηση τώρα

Δείτε live την κίνηση στους δρόμους

Από το προσεχές φθινόπωρο ο Δακτύλιος θα επιστρέψει και πάλι στην Αθήνα.

Η τελευταία ημέρα ισχύος του Δακτυλίου ήταν η Παρασκευή 22 Ιουλίου, καθώς σταματάει όπως κάθε καλοκαίρι η ισχύ του μέτρου της εκ περιτροπής κυκλοφορίας των οχημάτων στην Αθήνα, όπως ανακοίνωσε η Ελληνική Αστυνομία.

Ωστόσο, ο Πράσινος Δακτύλιος για τα φορτηγά και λεωφορεία συνεχίζει να βρίσκεται σε ισχύ παρά τη λήξη του κανονικού δακτυλίου.

Η κίνηση τώρα στην Αττική Οδό

Κλείσιμο
Αυξημένη κίνηση καταγράφεται και στους δρόμους περιμετρικά του λιμανιού του Πειραιά.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.