Ένα «θρίλερ» εκτυλίσσεται στην Κίναρο εδώ και τρεις μέρες, καθώς αγνοείται η μοναδική κάτοικος του νησιού, η κυρά Ρηνιώ Κατσοτούρχη. Η κόρη της δήλωσε πως εδώ και τρεις ημέρες δεν έχει καταφέρει να επικοινωνήσει με τη μητέρα της.

Σημειώνεται ότι η επικοινωνία γίνεται μέσω δορυφορικού τηλεφώνου και όλοι ελπίζουν η σιγή στην επικοινωνία από την πλευρά της κυρά- Ρηνιώς να οφείλεται σε πρόβλημα του τηλεφώνου.

Για τον εντοπισμό της έχει στηθεί μεγάλη επιχείρηση, ενώ ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού πέταξε πάνω από το νησί χωρίς αποτέλεσμα.

Σήμερα, θα σταλεί Super Puma, με το οποίο θα μεταφερθούν και δυνάμεις για να αποβιβαστούν στο νησί και να ψάξουν, ωστόσο προς το παρόν αυτό έχει καταστεί αδύνατον λόγω των ισχυρών ανέμων στο Αιγαίο.

Το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ επικοινώνησε με τον υφυπουργό Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδη Στεφανή, ο οποίος είχε επισκεφτεί την Κίναρο στις 28 Δεκεμβρίου: «Μην πάει το μυαλό μας στο κακό. Μόλις φτιάξει ο καιρός, θα προσεγγίσουμε το νησί, είτε με ελικοπτερο είτε με πλωτό.

Προς το παρόν οι καιρικές συνθήκες δεν το επιτρέπουν» δήλωσε σημειώνοντας ότι το πιο πιθανό είναι να υπάρχει κάποια βλάβη στην τηλεφωνική σύνδεση λόγω κακοκαιρίας και ότι ο ίδιος είχε βρει την κ. Κατσοτούρχη σε εξαιρετική κατάσταση όταν την επισκέφτηκε.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 5 (2 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.