ΚΥΡΙΑΚΗ ΙΑ ΜΑΤΘΑΙΟΥ: Ο ΟΡΘΡΟΣ και η Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ τώρα Άγιος Βησσαρίων - Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος της ενορίας Αγίου Νικολάου Πύλης Τρικάλων - Κυριακή 28 Αυγούστου 2022 07.00 - Κυριακής ΙΑ Ματθαίου με την παραβολή του άσπλαχνου δούλου των μυρίων ταλάντων.

Εκκλησία Live – Θεία Λειτουργία Κυριακής ΙΑ Ματθαίου Ζωντανά. Όρθρος ΙΑ Κυριακής Ματθαίου Ζωντανά. Πανηγυρική Θεία Λειτουργία και Όρθρος της Κυριακής ΙΑ Ματθαίου με την παραβολή του κακού δούλου των μυρίων ταλάντων – Ευλογία και Αγιασμός. Κυριακή 28 Αυγούστου 2022 στις 07.00 το πρωί. Ο Όσιος Μωυσής ο Αιθίοπας. Οι Άγιοι Διομήδης και Λαυρέντιος. Ο Δίκαιος Εζεκίας ο Βασιλιάς. Η παραβολή του άσπλαχνου δούλου. Η παραβολή των μυρίων ταλάντων. Κυριακή ΙΑ Ματθαίου.

ΚΥΡΙΑΚΗ ΙΑ ΜΑΤΘΑΙΟΥ: Ο ΟΡΘΡΟΣ και η Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ τώρα Άγιος Βησσαρίων – Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος της ενορίας Αγίου Νικολάου Πύλης Τρικάλων – Κυριακή 28 Αυγούστου 2022 07.00 – Κυριακής ΙΑ Ματθαίου με την παραβολή του άσπλαχνου δούλου των μυρίων ταλάντων.

ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: Κυριακή ΙΑ Ματθαίου με την παραβολή του άσπλαχνου δούλου – Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος Πύλης Τρικάλων – Κυριακή 28 Αυγούστου 2022 07.00. ΙΑ Κυριακής Ματθαίου με την παραβολή του άσπλαχνου δούλου. Ο Όσιος Μωυσής ο Αιθίοπας.

ΠΑΡΑΒΟΛΗ ΜΥΡΙΩΝ ΤΑΛΑΝΤΩΝ
ΠΑΡΑΒΟΛΗ ΑΣΠΛΑΧΝΟΥ ΔΟΥΛΟΥ
ΚΥΡΙΑΚΗ ΙΑ ΜΑΤΘΑΙΟΥ
ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ

ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: Ζωντανή μετάδοση Ιεράς Ακολουθίας 28 Αυγούστου 2022 της Κυριακής ΙΑ Ματθαίου με την παραβολή των μυρίων ταλάντων live streaming, από τον Ιερό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος της ενορίας Αγίου Νικολάου Πύλης Τρικάλων. ΙΑ Κυριακή Ματθαίου με την παραβολή του άσπλαχνου δούλου.

Ιερείς: π. Δημήτριος Κατσαρός

Ώρα έναρξης: 07.00
ΟΡΘΡΟΣ Κυριακής. Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ της Κυριακής ΙΑ Ματθαίου με την παραβολή του κακού δούλου – Κυριακή 28 Αυγούστου 2022 – Ώρα 07.00 – Εκκλησία Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων – Όρθρος & Πανηγυρική Θεία Λειτουργία Κυριακής ΙΑ Ματθαίου με την παραβολή των μυρίων ταλάντων. Ιερουργός π. Δημήτριος Κατσαρός.

Ορθροσ
Θεια Λειτουργια
Κυριακη
Κυριακη ΙΑ Ματθαιου
Θεια λειτουργια Κυριακησ
Ορθρος Κυριακησ
Παρακληση
28 Αυγουστου
Божественная литургия
divine liturgy

Ο ευρύχωρος και μεγαλοπρεπής Ιερός Ναός του Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων κατασκευάστηκε εξ ολοκλήρου από πέτρα και είναι βυζαντινού ρυθμού, σταυρεπίστεγος. Η οροφή του τρούλου απέχει 25 μέτρα από το δάπεδο. Διαθέτει εντυπωσιακό ξυλόγλυπτο τέμπλο, και τα τελευταία χρόνια ο εσωτερικός διάκοσμός της εμπλουτίστηκε με τοιχογραφίες. Το 2010 κατασκευάστηκαν τα προπύλαια στις δύο εισόδους. Η εκκλησία γιορτάζει στις 14 Σεπτεμβρίου. Την ημέρα εκείνη γίνεται η μεταφορά της Κάρας του Αγίου Βησσαρίωνα από το μοναστήρι του Δουσίκου και η περιφορά της στην κωμόπολη.

Φανούρης Ευστράτιος
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.