Την Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2022,παραμονή της εορτής των Αγίων Θεοφανείων, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίος προεξήρχε του Μυστηρίου της Θείας Ευχαριστίας στο καθολικό της ιστορικής Ιεράς Μονής του Αγίου Γεωργίου, η οποία δεσπόζει επάνω στον λόφου του όμορφου Κιλκίς.

Ο Σεβασμιώτατος, παρουσία του Καθηγουμένου της Ιεράς Μονής Αρχιμ. Αρσενίου Ιωάννου, τέλεσε και την ακολουθία του Αγιασμού και απευθύνθηκε στο εκκλησίασμα λέγοντας μεταξύ άλλων: “…Αδελφοί μου,σήμερα τηρούμε την νηστεία μας, τιμώντας την μεγάλη εορτή των Αγίων Θεοφανείων, και ξεκουραζόμαστε στην αλήθεια μου μας προσφέρει ο Κύριός μας, μιας και το ανθρώπινο πνεύμα φωτίζεται απο το Πανάγιο Πνεύμα και η ανθρώπινη ύπαρξή μας αποκτά την δωρεά του αγιασμού…

Όλα τα μέλη της Εκκλησίας είμαστε ενωμένοι με το Άγιο Πνεύμα και οι επιλογές της ζωής μας θα αναδείξουν,εαν επιθυμούμε όντως, αυτή η δωρέα της φανερώσεως του Παναγίου Πνεύματος να εκδηλώνεται μέσα απο τούς λογισμούς μας, μέσα απο τους λόγους μας και μέσα απο τα έργα μας….”.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.