Την Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2022 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίος παρευρέθη στο ΔΑΚ Γουμένισσας για να παρακολουθήσει τον τελικό αγώνα του Final Four Εφήβων της ΕΚΑΣΚΕΜ 2021-2022 μεταξύ των ομάδων: Α.Π.Σ. "ΚουΠα" Κιλκίς και "Άθλου" Αλεξάνδρειας.

Τον αγώνα παρακολούθησε και ο εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Γουμενίσσης, Αξιουπόλεως και Πολυκάστρου κ. Δημητρίου, Αρχιμ. Αγαθάγγελος Σφονδυλιάς, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Βαρθολομαίος απευθυνόμενος στην αθλητική ομήγυρη χαιρέτισε την οργάνωση λέγοντας μεταξύ άλλων: “…Το διφυές κάθε προσώπου επιβάλλει την εκγύμναση του πνεύματος και του σώματος… Σήμερα απολαύσαμε έναν αγώνα με την συμμετοχή των παιδιών μας και αισθανθήκαμε υπερήφανοι διότι η ευγενής άμιλλα πρυτάνευσε και όλοι όσοι συμμετείχαν στον αγώνα είναι τελικά νικητές.”.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Σεβασμιώτατος έκανε απονομή μεταλλίων,ευλόγησε τους αθλητές και φωτογραφήθηκε μαζί με τον Δήμαρχο Κιλκίς κ. Δημήτριο Κυριακίδη, τον Αντιδήμαρχο κ. Θεμιστοκλή Κοσμίδη και τους συντελεστές της ομάδος του Κιλκίς.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.