Πυρά δέχεται ο Μητροπολίτης Κιλκισίου - Δείτε τι αναφέρουν τα δημοσιεύματα μέσων του ΣΥΡΙΖΑ- ΄΄Με φόντο τον τρόπο που η ηγεσία της εκκλησίας άφησε έκθετη την Κυβέρνηση στο ζήτημα του εμβολιασμού αφενός και την αποφυγή των ιθυνόντων να δώσουν απαντήσεις σε σχέση με τον αριθμό των διασωληνωμένων εκτός ΜΕΘ, ο Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίος αποφάσισε να κοινωνήσει τους ασθενείς του νοσοκομείου Κιλκίς.΄΄

΄΄Αναλυτικότερα, όπως αποκαλύπτει το ΕΙΔΗΣΕΙ, o εν λόγω ιερέας, λειτούργησε στον Ιερό Ναό των Αγίων Ισαποστόλων Κωνσταντίνου και Ελένης, ο οποίος βρίσκεται στο Νοσοκομείο του Κιλκίς, χθες Πέμπτη. Με το πέρας της λειτουργίας, αποφάσισε να εισέλθει στο νοσοκομείο προκειμένου να μεταλάβουν οι ασθενείς.

Αισίως, δεν μεταφέρθηκε εντός του νοσοκομείου και δεν έλαβε χώρα η διαδικασία, που θα επιβάρυνε την υπάρχουσα υγειονομική συγκυρία, ωστόσο νωρίτερα πρόσφερε της θεία Κοινωνία σε όσους παρακολούθησαν την λειτουργία.

Αλγεινή εντύπωση πάντως, προκαλεί το γεγονός ότι πέραν της ανεύθυνης στάσης που τήρησε ο Μητροπολίτης, δεν είχε συνεννοηθεί προηγουμένως με κάποιον υπεύθυνο της διοίκησης του Νοσοκομείου, γι αυτό και η πρωτοβουλία του απετράπη με παρέμβαση του διοικητή του νοσοκομείου.΄΄

Τα παραπάνω αναφέρει το documento , εφημερίδα προσκείμενη στο ΣΥΡΙΖΑ με σκοπό προφανώς να εκθέσουν τον Νέο Μητροπολίτη Κιλκισίου Βαρθολομαίο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE τα γεγονότα δεν έγιναν ακριβώς έτσι και ετοιμάζεται απάντηση σε όλους τους συκοφάντες.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.