Με κατάνυξη και μεγαλοπρέπεια και με την παρουσία πλήθους πιστών που κατέκλυσαν το χώρο, στο εορτάζον παρεκκλήσιο της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού στο Πανόραμα Κηφισιάς, τελέστηκε Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, στον οποίο Χοροστάτησε Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κηφισίας Αμαρουσίου Και Ωρωπού κ, Κύριλλος πλαισιούμενος από τους εφημερίους της Αγίας Τριάδος αλλά και αρκετούς ιερείς από όμορες ενορίες. Τις τελετές τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Κηφισιάς - Ν. Ερυθραίας - Εκάλης κ. Γιώργος Θωμάκος, ο Αντιδήμαρχος κ. Βαγγέλης Αυλήτης και αρκετοί Δημοτικοί Σύμβουλοι.

Ακολούθησε η Περιφορά του Τιμίου Σταυρού, με την ιδιαιτερότητα να έγκειται στο γεγονός ότι το σέβασμα και η πομπή εισήλθαν στο γειτνιάζον Ογκολογικό και Γενικό Νοσοκομείο ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ, όπου Νοσηλευτικό προσωπικό και νοσηλευόμενοι προσήλθαν να ασπασθούν και να ζητήσουν βοήθεια από την Χάρι του Θαυνατουργού και Ζωοδόχου Τιμίου Σταυρού.

Τέλος μετά την επιστροφή στο Ναό τελέστηκε Αρτοκλασία, και η τελετή ολοκληρώθηκε με τον Σεβασμιώτατο να αναφέρεται στη Δύναμη και Χάρι που προσφέρει στον Άνθρωπο ο Ζωοδότης Σταυρός, αλλά και επισημαίνοντας ότι ο Ναός αυτός είναι ο Μοναδικός που έιναι αφιερωμένος στην Υψωση του Τιμίου Σταυρού μέσα στα όρια της Μητροπόλεώς μας!.
Φωτό Paris Symvoulidis

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.