Δεν κατάφερε ο αρχηγός της σχολή του Πολεμικού Ναυτικού στον επικήδειο της 19χρονης Θάλειας, να κρατήσει τα δάκρυα του και συγκίνησε λέγοντας ότι «δεν πρόλαβα να χορέψω έναν τελευταίο χορό μαζί σου».

Σπαραγμός και ανείπωτη θλίψη επικρατεί στην κηδεία της 19χρονης Ναυτικής Δοκίμου στη Λάρισα. Ο αρχηγός της σχολή της, λέγοντας τον επικήδειο, δεν μπορούσε να μην κλάψει και να μην δείξει τη θλίψη του.

Συγκεκριμένα στον επικήδειο είπε:

«Ήρθαμε να σε αποχαιρετήσουμε συγκινημένοι για τον αναπάντεχο, άδικο και πρόωρο χαμό σου. Ο πόνος μας είναι αβάσταχτος, εγώ έχω την μεγάλη τιμή και ευθύνη να σε αποχαιρετώ εκ μέρους όλων των ναυτικών δοκιμών.

Απέδειξες πως ήσουν παράδειγμα προς μίμηση όχι μόνο δόκιμου, αλλά ανθρώπου γιατί πάνω απ’ όλα είμαστε άνθρωποι. Κατάφερες να πετύχεις τους στόχους σου, γιατί εσύ Θάλεια πέτυχες όλα αυτά για τα οποία αγωνίστηκες και ο αγώνας στη ζωή σου διεπόταν από τις μέγιστες αρετές.

Ταξίδεψες μαζί μας σε χώρες μακρινές και θα σε θυμόμαστε να χαίρεσαι, να χορεύεις μαζί μας, και να μας γεμίζεις όλους με ζωντάνια, λεβεντιά και δύναμη για ζωή. Μας έκανες να νιώθουμε περήφανοι που είμαστε δόκιμοι. Μετανιώνω προσωπικά που δεν είμαι καλός χορευτής και δεν πρόλαβα να χορέψω μαζί σου ένα τελευταίο χορό. Να νιώσω αυτή την χαρά που ξεχείλιζαν τα μάτια σου, δεν θα ξεχάσω ποτέ το χαμόγελό σου, ήσουν μία από μας, και ο σεβασμός και οι δεσμοί που μας σημαδεύουν δεν θα μας επιτρέψουν να σε ξεχάσουμε ποτέ.

Θα σ’ αγαπάμε για πάντα και είμαστε περήφανοι για σένα. Το ξέρω πως η θάλασσα θα είναι ήρεμη και γαλήνια σ’ αυτό το τελευταίο σου ταξίδι. Καλό παράδεισο θα ζήσεις για πάντα στις καρδιές μας».

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.