ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE - Γράφει ο Ιερέας πατέρας Ιωάννης Βάθης, κληρικός Αρχιεπισκοπής Κρήτης.

Ένας μητροπολίτης της Ελλαδικης Εκκλησίας είχε δηλώσει μετά την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του ’19 ότι Επιτέλους επιστρέψαμε στην κανονικότητα….

Στήριξαν ΟΛΟΙ τους τον Μητσοτάκη γιατί φοβήθηκαν τον σεβασμό και την συνεργασία που είχαν από τον Τσίπρα και την αριστερά…

Και έφεραν τον μεταρρυθμιστή Κυριάκο μετά βαΐων και κλάδων και τους καπέλωσε- και καλά έκανε-τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών..

Ζω για να δω να ανοίγει και την πόρτα του διαχωρισμού Εκκλησίας-Κράτους και τον αρχιεπίσκοπο να ζητά ονομαστική ψηφοφορία…

Δεν μπορούν ακόμη να καταλάβουν ότι το κράτος νομοθετει και προστατεύει τους πολίτες του και η Εκκλησία εφαρμόζει τους Ιερούς Κανόνες και θα πρέπει να αγκαλιάζει τους πάντες με αγάπη και χωρίς διακρίσεις!

Εάν λάβουμε υπόψιν τα κυρηγματα και τις δηλώσεις των τελευταίων ημερών αυτό δεν συμβαίνει…

Εάν η Εκκλησία διαφωνεί με όσα η πολιτεία νομοθετει δεν υπάρχει λόγος οι αρχιερείς να πηγαίνουν να δίνουν διαβεβαίωση στην πρόεδρο της δημοκρατίας αλλά να ζητήσουν τον οριστικό διαχωρισμό ο οποίος θα έχει θετικά αποτελέσματα για την Εκκλησία και πρέπει να το κάνει πριν βρεθεί προ εκπλήξεων από τον μεταρρυθμιστή πρωθυπουργό..

Λάμπρος Λουκάκης
Γράψε το σχόλιό σουΣχόλια (1)
 1. Arlon 2 μήνες πριν

  Αγαπητέ Ιερέα, δεν επικρατούμε την κατάργηση γης και ουρανού από το νομοθετικό σώμα της βουλής.
  Δυστυχώς θα είναι το βαρύτερο τημημα για τον ελληνικό λαό στην όλη ιστορία.
  Αυτό που νομοθετισαν είναι η παράληψη, την άγνοια, τα λαθοι, της ελληνικής οικογένειας, αφού τώσα, χρόνια κανένας δεν είπε σαυτους τους Άνδρες ότι εφόσον θέλεις να έχεις οικογένεια με παιδιά πρέπει να δεινετε εκπαίδευση. Η άγνοια είναι καταδικαστέα και (τειμωρητε) από των Θεών μας,πόσον μάλλον από τον δεμονα της παρα φύση ανομαλιας .
  Ποιος μεγάλωσε τα λεγόμενα Λαοκτι παιδιά?
  Τους ομοφυλόφιλους, ε κάποιοι Άνδρες που ονομάζονται Πατεράδες.
  Τα καημένα τα λάοκτι, απλά θέλουν επιτέλους να ιοθετισουν ταυτότητα, αυτό μας ικετευουν…
  Εγώ από αύριο θα κάνω και μνημόσυνο για την μητέρα μου , Την ΕΛΛΑΣ

  ΑπάντησηΆκυρο

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.